DOK NA MOBITELU GLEDA CRTIĆE: Maja Šuput pokazala kako izgleda obiteljska večera u restoranu i što je Bloom naručio

Obitelj Šuput-Tatarinov trenutno uživa u Šibeniku, a Maja je pokazala atmosferu na večeri u restoranu.

Instagram

Pjevačica Maja Šuput na Instagramu svakodnevno objavljuje fotografije iz svog života.

Tako njezini obožavatelji najviše vole pratiti dogodovštine njezinog sina Blooma pogotovo zato što Maja zbog posla stalno mijenja lokacije u Lijepoj Našoj.

Nakon što su cijelo ljeto proveli na našoj obali, obitelj Šuput-Tatarinov ponovno uživa na moru. Ovoga puta su u Šibeniku, a iz jednog je resorta Maja objavila video i napisala: 'Novi dom'. Pokazala je i kako se Bloom i Nenad igraju u bazenu.

A sada je objavila novi video s obiteljske večere u restoranu.

This browser does not support the video element.

Obitelj Šuput-Tatarinov u restoranu  Instagram

'Što si naručio? Tortelline sa sirom', rekla je Maja u videu i potom snimila Blooma koji je sjedio za tanjurom tjestenine i gledao crtiće na mobitelu.

Potom je pokazala supruga Nenada kako bira pića. 'Kad tata nađe mini šank', našalila se pjevačica.

Instagram 

Inače, prije nekoliko dana, pjevačica je na svom Instagramu predstavila novi projekt u kojem je Bloom dobio svoju prvu gažu. Naime, riječ je o liniji dječje kozmetike koja je nastala u suradnji njezine tvrtke Majushka i Saponije, a upravo je preslatki Bloom postao model za reklamu.

'Kada to maleno i krhko stvorenje postane najvažnija i najdraža preokupacija, kupanje, njega i presvlačenje bebe su trenuci koji zahtijevaju potpunu posvećenost. Kao i sve mame, i ja za svog malog Blooma, želim najbolju njegu što me je inspiriralo da, zajedno s timom stručnjaka iz Saponije, kreiram liniju proizvoda za njegu beba i djece’, napisala je Maja uz fotografiju na kojoj je Bloom pozirao raščupane kosice uz proizvode.

Obitelj Šuput-Tatarinov ljeto je provela na hrvatskoj obali, a kako im je bilo, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Ljetovanje Maje Šuput sa suprugom Nenadom Tatarinovim i sinom Bloomom