IVANA PARADŽIKOVIĆ ZA STORY O OTKAZU, MOBINGU I PRIVATNOM ŽIVOTU: 'Putem su otpadali oni koji nisu dorasli zadatku'

Ivana Paradžiković odlučila je prekinuti šutnju i pogovoriti o gorućim temama ekskluzivno za časopis Story.

Goran Čižmešija

Preplanula, odmorna i nasmijana 41-godišnja TV zvijezda Ivana Paradžiković našla se s našim fotografom Goranom Čižmešijom na Oleandar terasi zagrebačke Esplanade.

Neka vrsta spokoja na njezinu licu odaje da su turbulentni poslovni trenuci i medijska fama oko njezina odlaska s UNA televizije iza nje. Štoviše, jednog se dana, kaže, probudila i odlučila ostatak života posvetiti sebi!

Goran Čižmešija 

'Previše sam uzaludnih ratova vodila. Počela sam više cijeniti mir, truditi se ne zanemarivati sebe. Velika je promjena kada nakon 18 godina radnog staža u korporacijama više nemaš nametnuto radno vrijeme, nisi na dispoziciji drugima 0 - 24 nego si sam gospodar svoga vremena. To je već golem korak prema slobodi. Dobiješ vrijeme i za meditaciju i za vježbanje i da svakoga dana nakon što skuhaš ručak pojedeš ga u miru i tišini, bez mobitela, računala... Kao sitnice, male stvari, a zapravo cijeli život', otkrila je Ivana ekskluzivno časopisu Story.

Uvijek nasmijana i vedra Ivana progovorila je i o najtežim trenucima u životu, a posljednje dvije godine su joj po tom pitanju bile vrlo burne. Prvo je tu bio otkaz na Novoj TV.

Goran Čižmešija 

'Odluka je donesena razumno i sporazumno. Osjećala sam da je jedan ciklus došao svome kraju. Dugo sam se poistovjećivala s poslom. Trpjeli su zbog toga i obitelj i privatan život, a onda su mi se posložili prioriteti. Rijetki imaju privilegij to spoznati dok nije prekasno, a četrdeseta godina je trenutak kada čovjek sagleda svoj život i posljednji put ima priliku vidjeti gdje se nalazi prije nego što je kasno da promijeni smjer...'

'Putem su otpadali oni koji nisu dorasli zadatku', u nastavku je komentirala Ivana glasine o mobingu u 'Provjerenom', a osvrnula se i na svoje fotografije na Instagramu, ženstvenost, ljubav te suradnju s UNA televizijom.

Ekskluzivni intervju pročitajte u novom broju Storyja koji vas čeka na kioscima!