DUGO JE IZBIVAO IZ JAVNOSTI, A SAD JE JAKO ZABRINUO POJAVOM: Slavni glumac nikad nije izgledao slabije i starije

Oskarovac Tom Hanks viđen je kako šeće u društvu supruge Rite Wilson, a njegove obožavatelje jako je zabirnula njegova slabašna figura.

Profimedia

Višestruki oskarovac i jedan od najpoznatijih glumaca današnjice, Tom Hanks, ima 66 godina i nikada nije izgledao krhkije. Ne radi se o tome da se Tom 'zapustio', već o tome da je viđen kako Malibuom šeće sa suprugom Ritom Wilson u dosad neviđeno ispijenom, mršavom izdanju.

Profimedia 

Tom inače boluje od dijabetesa tipa 2, no nikada osim toga nije imao ozbiljnih zdravstvenih problema, pa se sada postavilo pitanje što se to s omiljenim licem s filmskog platna zapravo događa. Glumac je sa suprugom došao na lokalnu roštiljadu odjeven u kratke hlače i bijelu polo majicu, a dok je Rita izgledala sjajno, Tom je privlačio poglede znatiželjnika vidno mršavijom figurom.

Profimedia 

Kako je oduvijek znan kao glumac okruglasta lica, i baš nikada nije bio jako mršav, ovo je njegovo pojavljivanje podiglo dosta prašine. Inače, ovaj slavni par oboje je 2020. obolio od COVID-a-19 te su bili među prvim celebovima koji su javno dali do znanje kako im je ta bolest žestoko oštetila organizam. Tom je bio čak i završio u bolnici.

Inače, Rita i Tom su u braku od 1988. te slove za jedan od najdugovječnijih i najstabilnijih holivudskih parova. Zajedno imaju dvoje djece, a Tom iz prvog braka sa Samanthom Lewes ima još dvoje djece kojima je Rita pomajka. U vezi njihova odnosa baš se nikada nisu pleli nikakvi skandali ni tračevi o aferama.

Profimedia 

Nadamo se da je ova mršava figura Toma Hanksa samo priprema za neku njegovu novu ulogu, a ne naznaka ozbiljno narušenog zdravstvenog stanja. Kako je inače glumac izgledao tijekom godina na sceni pogledajte u našoj fotogaleriji.

Profimedia Tom Hanks je u dugogodišnjem braku s Ritom Wilson