SPAVAŠ LI MIRNO KIM? Vlatka Pokos obrušila se na Kardashianku komentarom koji bi mnoge uzdrmao

Vlatka Pokos komentirala je novu naslovnicu na kojoj je zasjala Kim Kardashian, no nije joj imala baš ništa lijepo za reći.

Profimedia, Goran Čižmešija

Kim Kardashian ima preko 329 milijuna pratitelja na Instagramu, a jedna od njih je i naša poznata TV voditeljica, Vlatka Pokos.

Naime, to ne bismo ni znali da Vlatka nije odlučila najnoviju naslovnicu koju je Kim snimila za časopis Interview komentirati u svom brzopoteznom stilu. Na fotografije Kim s bijelim, poblajhanim obrvama i kosom, te u gaćicama u kojima joj je jako istaknuta slavna bujna pozadina, Vlatka je tako imala reći samo jedno – 'Odvratno'.

U moru laskavih komentara na Kimino novo izdanje i na njezine obline tako se našao i taj negativan komentar naše Vlatke kojoj je u zadnje vrijeme prešlo u naviku glumiti moralnu vertikalu društva. Podsjetimo se, Vlatka je nedavno 'oplela' i po finskoj premijerki Sanni Marin, a koja se našla u središtu skandala jer je njezin video na kojem partija na kućnom partyju procurio u javnost. Tada je Vlatka poručila kako Sanna: ‘Ipak, malo pretjeruje s divljanjem i plaženjem po frajerima koji joj nisu muž. Ipak je premijerka’.

Sada se Vlatka opet osjetila prozvanom dati svoj sud u komentarima na Instagramu, pa je milijarderki Kim poručila da je odvratna. Inače, taj isti look i fotografije koje je Vlatka javno osudila dobili su preko 3 milijuna lajkova u rekordnom roku, pa bismo rekli da je ipak u manjini kada je riječ o sudu Kiminog novog editorijala.

Inače, ovaj je Kardashian look podigao puno prašine jer je Kim pozirala nage stražnjice, kao i u gaćicama s printom američke zastave, a kako si je za naslovnicu poblajhala kosu i obrve mnoge je njezin izgled podsjetio na Donalda Trumpa.

Još provokativnih fotografija Kim Kardashian kroz godine pronađite u našoj fotogaleriji. 

Profimedia Tijelo Kim Kardashian izgleda ovako bez photoshopa