VODITELJICA ČIJI JE ODLAZAK NAPRAVIO POMUTNJU: Rijetko se pojavljuje na događanjima, ali ovu je priliku iskoristila

Poznato televizijsko lice Ivana Paradžiković sinoć je bila gošća revije modnog dvojca KLISAB:

John Pavlish

Sinoć je u Hali Zagreb višestruko nagrađivani modni brend KLISAB održao svoju prvu samostalnu modnu reviju, predstavivši kolekciju 'FALLFALL6'. Riječ je o kolekciji kojom su dizajneri Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić, uz nove kreacije za žene, prvi put predstavili i KLISAB liniju za muškarce.

Ovaj poseban modni događaj, na kojem je sve, od lokacije, ambijenta, glazbe, modela i energije apsolutno savršeno funkcioniralo, svojim su prisustvom uveličali i brojni uzvanici iz društvenog života, ali i dugogodišnji obožavatelji i ambasadori brenda KLISAB, kao što su Jelena Rozga, Nevena Rendeli, Ida Prester, Anita Dujić, Gracija Filipović, Ljupka Gojić Mikić, ali i poznato televizijsko lice - Ivana Paradžiković.

Na modnoj se reviji pojavila u nepogrješivom crnom izdanju, crnom odijelu, koje je uskladila s cipelama na vezanje.

John Pavlish 

Inače, 41-godišnja Ivana je nedavno je dala veliki intervju za Story u kojemu je progovorila o odlasku s Nove TV čije je bila zaštitno lice.

'Odluka je donesena razumno i sporazumno. Osjećala sam da je jedan ciklus došao svome kraju. Dugo sam se poistovjećivala s poslom. Trpjeli su zbog toga i obitelj i privatan život, a onda su mi se posložili prioriteti. Rijetki imaju privilegij to spoznati dok nije prekasno, a četrdeseta godina je trenutak kada čovjek sagleda svoj život i posljednji put ima priliku vidjeti gdje se nalazi prije nego što je kasno da promijeni smjer... Pročitala sam to nedavno u najnovijoj knjizi Karla Ovea Knausgårda te osjetila da se upravo to dogodilo i meni. Ništa nisam izgubila, pamtim predivne dane, nevjerojatne trenutke ispunjenosti zbog odabira novinarstva kao poziva... ali jedno sam se jutro probudila i odlučila ostatak života posvetiti sebi.

Dotakla se i UNA televizije gdje nakon otkaza vodila i uređivala emisiju 'Lice pravce'. 

Goran Čižmešija 

'Prošle sam godine otvorila obrt koji se, između ostalog, bavi proizvodnjom televizijskog sadržaja. Nedugo nakon toga stigla je ponuda s Une da za njih produciram emisiju kakvu želim i da, suprotno medijskim natpisima, nisam dobila otkaz. Nikada nisam ni bila njihov zaposlenik, a ugovor mi još nije istekao. Kako nemam ništa s uređivačkom politikom niti s programskom shemom, odluku o daljnjoj suradnji tek ću donijeti', rekla je tada. 

Više fotografija s KLISAB modne revije, pogledajte u našoj galeriji.

Aleksandar Selak KLISAB 2022.