FOTOGRAFIJE JEDNE OD NAJLJEPŠIH MANEKENKI ZGROZILE SVIJET: Zbog njenog stanja zaplakala njezina bliska prijateljica?

Britanska ljepotica i najplaćeniji model Cara Delevingne zabrinula je javnost svojim nedavnim izgledom.

Profimedia

Cara Delevingne je jedna od najplaćenijih manekenki svijeta, a mnogi ju smatraju atipičnom ljepoticom kakva se rijetko viđa. Prekrasna Britanka oduvijek je znala kako privući pozornost javnosti, što ljepotom što ljubavnim životom, no sad je zabrinula fanove.

Naime, 30-godišnja Cara nedavno je viđena kako čeka u zračnoj luci u nimalo zavidnom izdanju. Inače uvijek glamurozna manekenka izgledala je kao da joj nije dobro, a mnogi su primijetili i kako djeluje kao da je pod utjecajem jakih opijata.Cara je jedva stajala, a na kraju je sjela na ogradu pored ceste, samo u čarapama i u vidno zapuštenom izdanju. Te nove paparazzo fotke potakle su glasine da je mankenka završila kao još jedna slavna žrtva pakla droge.

Profimedia 

Iako ima cijeli svijet pod nogama, bogata je i jako uspješna, čini se kako Cari vlastiti život izmiče van kontrole. Nedavno je njezina najbolja prijateljica, glumica Margot Robbie, viđena kako napušta njezinu kuću jako uplakana, a iako se točan povod njezinim suzama ne zna, mnogi smatraju kako je razlog upravo Cara i njezino vidno pogoršano fizičko i psihičko stanje.

Profimedia 

Cara je nedavno otkrila kako se bori s golemim stresom i problemima s mentalnim zdravljem. Rekla je kako je imala traumatično, stresno odrastanje jer joj je majka bila ovisnica o heroinu, a dijagnosticiran joj je i bipolarni poremećaj. Zbog toga je manekenkino odrastanje bilo obilježeno stalnim strahom, toksičnim odnosima i manjkom ljubavi – što sada dolazi na naplatu. Netom nakon što je napunila 30 godina, Cara je počela osjećati nadiranje starih trauma s kojima teško izlazi na kraj.

‘Svatko ima nešto kroz što prolazi sa svojom obitelji’, objasnila je Kara i dodala: ‘Osjećam da je moj život bio vrlo stresan, jer je bilo dosta kaosa, nisam bila sigurna jesu li neki ljudi dobri ili ne.’

Instagram 

‘Odustala sam od škole i samo sam željela dokazati da nisam promašaj kakvim sam se smatrala’, rekla je te dodala kako od teen godina pati od depresije i anksioznosti. Dodatan uzrok njezinim problemima bila je i njezina fluidna seksualnost. Naime, Cara se dugo borila da si prizna kako je panseksualka, odnosno da ju privlače svi rodovi i spolovi.

Sve zajedno rezultiralo je time da se Cara okrene alkoholu i drogi kao spasu, a unazad nekoliko tjedana više je puta snimljena u poprilično lošim izdanjima koja pokazuju kako nešto s njom definitivno nije kako spada.

Još fotografija manekenke pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram, Profimedia Cara Delevingne tijekom godina je bila u vezama i s muškarcima i sa ženama