KIM I BIVŠI DEČKO NJENE SESTRE U PROBLEMIMA: Varali su obožavatelje, od njih traže 40 milijuna dolara

Kim Kardashian i Scott Disick suočili su se sa tužbom zbog navodne prijevare u nagradnoj igri.

Instagram

Kim Kardashian i Scott Disick našli su se u problemima nakon tužbe vrijedne 40 milijuna dolara zbog promoviranja luksuznih nagrada na Instagramu koje su navodno dio lažne lutrijske prijevare.

Ljudima koji su sudjelovali u natjecanju navodno je obećana prilika za osvajanje stvari kao što su karte prve klase za Los Angeles, boravak od tri noći u Beverly Hillsu, pa čak i 100.000 dolara.

Profimedia 

Izvori bliski tvrtki koja organizira lutriju, Curated Businesses, rekli su za TMZ da je bilo legitimnih dobitnika i da imaju papire koji to dokazuju.

Međutim, tužitelji u tužbi tvrde da su Kardashian (41), Disick (39) i Curated Businesses organizirali natjecanja kako bi navodno prodali njihove osobne podatke oglašivačima.

Disick je navodno glavni organizator lutrije, a slavne osobe poput Kim i članova njezine obitelji Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Kris Jenner i Kylie Jenner pomogle su u promociji među svojim milijunima pratitelja na Instagramu.

Profimedia 

Međutim, Kim i Scott jedine su zvijezde imenovane u tužbi. Tužitelji navodno traže 20 milijuna dolara od svakog optuženika.

Međutim, australska tvrtka na svojoj web stranici objašnjava kako njezin proces funkcionira u odjeljku 'Često postavljana pitanja' i ima popis pobjednika kampanje od 2019. do 2022. na jednoj od svojih odredišnih stranica.

Instagram 

Pod pitanjem 'Kako se bira pobjednik?', Curated Businesses odgovara: 'Uključujemo usluge posrednika treće strane za provođenje nasumičnog izvlačenja svih prihvatljivih sudionika. Oni su odobreni od strane australske vlade i usklađeni su. Kao što zahtijeva australski zakon, također angažiramo usluge potpuno kvalificiranog neovisnog kontrolora za nadgledanje nasumičnog izvlačenja.' 

Više fotografija Kim Kardashian pogledajte u galeriji.

Profimedia Kim Kardashian jedna je od najpopularnijih starleta