MELKIOR ZA STORY O SUPRUZI I KOMENTARIMA DA JE NAJVEĆA ZVIJEZDA MASTERCHEFA: 'Da sam solo, ne bi to bilo tako'

Unatoč prenatrpanom rasporedu, svestrani chef Melkior Bašić pronašao je vremena da nam odgovori na nekoliko pitanja o tome kako je proveo ljeto i gdje, kakav uspjeh očekuje od nove sezone kulinarskog showa Nove TV, ali i čita li reakcije gledatelja.

Robert Gašpert

Krenula je nova sezona MasterChefa, a na malim ekranima ponovno možemo gledati tim vrhunskih chefova koji već poznato čine Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović i Melkior Bašić.

A upravo je Melkior još u prošloj sezoni ponajviše osvojio gledateljice popularnog showa koje su se razočarale saznanjem da zapravo uživa u ljubavnoj idili sa suprugom Andrejom.

Unatoč prenatrpanom rasporedu, svestrani chef pronašao je vremena da nam odgovori na nekoliko pitanja o tome kako je proveo ljeto i gdje, kakav uspjeh očekuje od nove sezone kulinarskog showa Nove TV, ali i čita li reakcije gledatelja.

'Iskreno, ne razmišljam o tome koja će sezona biti popularnija. Nema potrebe za tim, treba živjeti, uživati i pomagati kandidatima. Na nama je da radimo svoj posao i naučimo kandidate da raspolažu s više vještina u kuhinji. Ono što očekujem je kulinarski napredak kod kandidata, to će značiti da smo posao obavili dobro', odmah na početku nam otkriva chef pa nastavlja.

'Ne čitam reakcije gledatelja. Ne stignem, jer imam poslovne obaveze i snimanja u isto vrijeme. Volim dio vremena odvojiti i za obitelj, za svoju dragu. Tako da ne stignem baš previše čitati što drugi pišu o nama.'

A upravo je sa svojom suprugom proveo ljeto i punio baterije za radnu jesen.

Robert Gašpert 

'Lijepo smo putovali po cijelom Jadranu. Bilo je jako lijepo, puno smo jeli. Na Pelješcu i Korčuli svaki smo dan smo jeli po tamošnjim konobama, jer takve hrane nema u Zagrebu. Što se tiče poslovnog plana, posljednjih godinu dana radim kao konzultant za restoran Konavoski dvori, pa sam često u Dubrovniku. Također je u planu malo raditi u Istri i gostovati koliko stignem.'

Na pitanje slaže li se s nekim komentarima da je upravo on zasjenio prošle godine i ostale članove žirija i pobjednika showa, Melkior skromno odgovara.

'Nisam to pročitao, ne pratim toliko reakcije. Ne mislim da sam zasjenio ni Damira ni Stipu. Mislim da svatko od nas radi svoj posao korektno i da smo zapravo tim, da jedan bez drugoga ne funkcioniramo. Da sam ja solo, ne bi to bilo tako. Pomažemo si međusobno, ipak smo prijatelji.'

Privatni album 

'Prišao sam joj s namjerom da je pitam hoćemo li podijeliti taksi, rekla mi je da joj ne smetam dok jede, da je jako gladna. Taksi smo na kraju ipak podijelili i to je bio početak naše zajedničke vožnje koja traje i danas', ispričao je Melkior jednom prilikom za svoju suprugu.

'Super, živimo svoj život. Jednostavno je', zaključio je Melkior o interesu javnosti za njegov privatni život.

Više fotografija Melkiora Bašića pogledajte u galeriji.

Facebook, Instagram Melkior Bašić