SNIMKA ZBOG KOJE JE KATE MIDDLETON POPULARNA KAO I LADY DI: Buduća kraljica još jednom pokazala da ima 'zlatno' srce'

Kate Middleton su zbog slatkog videa prozvali 'princezom djece'.

Profimedia

Odavno je poznato da su najpopularniji članovi britanske kraljevske obitelji princ William i njegova supruga Kate Middleton. Nakon smrti kraljice Elizabete II. postali su princ i princeza od Walesa, ali i budući kralj i kraljica, a mnogi smatraju kako će monarhiju spasiti od propasti.

Naime, Kate i William slove za idiličan bračni par, a njihovi obiteljski izlasci u javnost s djecom uvijek rastope srca fanova. Posebno je ljudima draga lijepa smeđokosa Kate koja se za Williama udala nakon dugogodišnje veze 2011. Kate je znana kao elegantna i uvijek dotjerana dama koja bespogovorno slijedi pravila kraljevskog ponašanja, a mnogi njezinu popularnost uspoređuju s onom princeze Diane. Naime, Kate je dobila i slatki nadimak, 'princeza djece', a evo i zašto.

Profimedia 

Nedavno su Kate i William bili su službenom posjetu Walesu, a posjetili su i stanicu čamaca za spašavanje na moru. Tamo su popričali s volonterima i posadom, no jednom je četverogodišnjaku pošlo za rukom da ukrade pažnju svih okupljenih. Naime, Kate obožava djecu pa nije ni dječačiću mogla odoljeti. Prišla mu je, a on joj je poklonio buketić cvijeća te se moglo vidjeti koliko je sretan jer mu se Kate obratila. Video pogledajte ovdje. 

Profimedia 

Princeza je čučnula i porazgovarala s djetetom, a potom se njihovom razgovoru pridružio i princ William. Video slatkog susreta postao je viralan na društvenim mrežama, a mnogi su Kate prozvali 'princezom djece' i još jednom utvrdili kako je ona idealna buduća kraljica.

Profimedia 

Još fotografija prekrasne princeze od Walesa pogledajte u našoj galeriji u nastavku. 

Profimedia Sva modna izdanja vojvotkinje Kate s kraljevske turneje na Bahamima