TATINA MALA PRINCEZA: Luka Modrić otkrio kako je njegova kći Sofia proslavila peti rođendan, fotke će vas raznježiti

Naš najslavniji nogometaš Luka Modrić rastopio je srca fanova na Instagramu nizom fotografija kćerinog rođendana.

Instagram

Hrvatski nogometaš Luka Modrić je poznati obiteljski čovjek. Obožava svoju suprugu Vanju i njihovo troje djece, a najmlađa kći mu je sada proslavila i peti rođendan. Malena Sofia dobila je lijepo rođendansko slavlje, a njezin se slavni tata pohvalio atmosferom na Instagramu.

Instagram/@lukamodric10 

Naime, Luka je na svom profilu na toj društvenoj mreži podijelio nekoliko obiteljskih fotografija s proslave rođendana. Pozirao je nasmiješen u društvu svoje supruge, kao i djece Ivana, Eme i Sofije.

‘Sretan ti rođendan moja princezo! Naš anđeo! Volimo te jako puno! Sretan 5. rođendan anđelu naš’, napisao je Luka u opisu objave. Iz fotografija je jasno i kako malena Sofija voli popularnog lika Sonica, kultnog fiktivnog lika iz animiranih filmova i videoigrica.

Instagram/@lukamodric10 

Inače, Luka i Vanja upoznali su se davnih dana, kada je on počeo igrati za Dinamo. Njihovo vjenčanje održano je 2010., a godinu dana kasnije opet su razmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu. Ubrzo nakon tog vjenčanja rodilo im se prvo dijete, sin Ivano, a kasnije su dobili Emu, a potom i Sofiju 2017.

Još fotografija obitelji Modrić pronađite u nastavku.

Story arhiva Kako su se Luka Modrić i Vanja Modrić mijenjali kroz godine