Nogometaš Luka Modrić jedna je od najpopularnijih i najobožavanijih osoba u Hrvatskoj. Naravno, razlog tome je njegova nevjerojatna vještina i talent s loptom uz pomoć koje je na posljednjem svjetskom prvenstvu u nogometu odveo Hrvatsku do samog finala i s Vatrenima osvojio srebrnu medalju i titule drugih najboljih nogometaša na svijetu, ali i njegovo skromno i prizemljeno ponašanje.

Modrić se nikad nije ponašao kao velika zvijezda, iako je to itekako mogao, no čini se da nikad nije zaboravio svoje puno skromnije početke, pa se tako ni u pobjedama nije uzvisio, a sa svoje troje djece ga se uvijek može vidjeti da se zabavljaju na jednostavan način, kao i svaki drugi otac, iako bi im mogao priuštiti puno više.

Iznimku je napravio krajem kolovoza kad se na Instagramu javio s fotografijama snimljenim u Disneylandu gdje je poveo svoje nasljednike i s njima uživao u dječjem raju na zemlji.

Instagram Luka Modrić i Vanja Modrić s djecom u Disneylandu

'Kakvo divno vrijeme s obitelji', napisao je ispod fotografija.

Luka ne skriva da mu je obitelj najvažnija u životu i često dijeli trenutke s njima na društvenim mrežama, a svoje je fanove osobito dirnuo kad je nakon osvajanja Lige prvaka objavio fotografiju s obitelji i jasno poručio: ‘Moji najvažniji trofeji’.

Luka Modrić s obitelji nakon osvajanja Lige prvaka
Instagram 

U društvu obitelji Luka je proslavio i svoj 37. rođendan, a i ovaj put je važnu obljetnicu, kako to često čini, podijelio na društvenim mrežama.

Objavio je slatku obiteljsku fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Vanjom i njihovo troje djece, sinom Ivanom i kćerima Emom i Sofijom u vrtu uz rođendansku tortu te podijelio nježnu poruku i svima zahvalio na čestitkama.

Proslava 37. rođendana Luke Modrića s obitelji
Instagram 

'Proslava rođendana u najboljem društvu. Hvala svima na lijepim željama', napisao je uz fotografiju.

U komentarima su se nizale nove čestitke, a javila mu se i pjevačica Franka Batelić, supruga njegovog suigrača Vedrana Ćorluke.

'Ma daaaaaj! Kako ste lijepi svi. Sretan rođendannnnnnn’, poručila mu je Franka.

Čestitao mu je i kolega, ali i bliski prijatelj, Mateo Kovačić koji je Luki posvetio objavu na svom Instagramu.

'Sve najbolje, kume naš. Volimo te', poručio je Luki uz fotografije na kojima Modrić u naručju drži njegovog sinčića Ivana kojem je krsni kum.

'Hvala vam, kumovi moji! Volim vas', odgovorio mu je Luka u istom tonu.

Podsjećamo, obitelji Modrić i Kovačić su vrlo bliske i često se druže, a zajedno su ove godine bili i na ljetovanju.

Više fotografija s njihovog zajedničkog ljetovanja pogledajte u galeriji:

Instagram Obitelji Luke Modrića i Matea Kovačića ljetuju zajedno