POZNATI NOVI DETALJI: Otkriveno koju će emisiju voditi Nikolina Pišek te koji će joj se kolege pridružiti

Poznati su novi detalji oko voditeljskog angažmana Nikoline Pišek.

Instagram

Nikolina Pišek vraća se na male ekrane, a sada je i otkriveno u kojoj emisiji će biti voditeljica. Naime, UNA TV objavila je tko se još pridružuje Nikolini na novom projektu.

'Baya Bangue Namkosse, dobrodošla u UNA tim! Poznato TV lice i komunikologinja pridružuje se Nikolini Pišek i Dejani Rosuljaš s kojima će od 15.10. voditi DONNA show!

'Razgovarat ćemo o svakodnevnim, ali i ne toliko svakodnevnim temama. Otvarat ćemo neka nova pitanja, a govorit ćemo i o temama o kojima se 'ne govori'. Bez zadrške, iskreno, otvoreno, ali i zabavno', naglasila je Baya.

'Donna' će biti puna intrigantnih i životnih tema koje gledatelje i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnima. Jedinstveni spoj svestranih, elokventnih, uspješnih i izrazito različitih dama dat će emisiji poseban šarm i dinamiku', priopćili su s Une.

Podsjetimo, krajem kolovoza se saznalo da se Nikolina vraća na televiziju.

'Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče, a ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši, ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke', poručila je Nikolina.

Dala je mali nagovještaj o tome što se može očekivati u njenoj emisiji.

Robert Gašpert 

'Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Različitost stavova će upravo donijeti dinamiku i zanimljiv ton, bit će lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkom prostoru, da jednostavno poboljšamo svijet oko nas', objasnila je Nikolina.

Inače, Pišek iza sebe ima puno voditeljskog iskustva i u srpnju se šuškalo kako pregovara za jednu poziciju na televiziji. Tada se oglasila i na Instagramu i najavila promjenu u svom životu.

'Ovako sam se od sada odlučila osjećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam tko ne bi želio da se zatočim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam tko ne bi želio da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stijena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrijednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži vjerojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja', napisala je.

Više fotografija Nikoline pogledajte u galeriji.

Instagram Nikolina Pišek i kći Una Sofija na moru