Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VRATILA SE U HRVATSKU: Nikolina Pišek otkrila gdje i s kim je provela 'savršen dan', a zatim podijelila znakovitu poruku

Nikolina Pišek podijelila je fotografije svog savršenog dana.

 Nikolina Pišek pokazala kako joj izgleda kosa pet dana nakon pranja Izvor: Instagram

Nakon dugog šuškanja o tome da se Nikolina Pišek nakon suprugove smrti vraća na posao, nedavno je otkriveno da je postala dio tima UNA televizije, a voditeljica ne skriva da se raduje povratku na posao.

Na Instagramu je nedavno otkrila i kako je prošao njen prvi radni dan, a zatim i kako izgledaju pripreme za emisiju.


'Prvi dan na poslu... Prošao je tako da nisam presrela mail za redakcijski zoom, pa me je Daniel Delale, očito moj zauvijek urednik, strogim glasom pozvao na red. Uglavnom, sastanak s dislociranim kolegama je odrađen prvoklasno podno predivnog Državnog Arhiva. Scenografija je bila vrhunska, voljni moment na nivou, moral visok. Veselim se UNA televiziji, budite dobri i blagi prema meni, gledamo se uskoro..!', napisala je Nikolina početkom rujna, a ubrzo zatim je otkrila da je snimanje napokon i krenulo.

'Posao, napokon', napisala je uz snimku na kojoj se vidi kako je uređuju prije snimanja.

 Nikolina Pišek radi na UNA televiziji Izvor: Instagram

S obzirom na novi posao, Nikolina će sada češće putovati na relaciji Zagreb-Beograd, ali s kćeri Unom Sofijom ostaje živjeti u Zagrebu gdje je malena i krenula u školu.

Novi niz fotografija i snimki Nikolina je objavila iz Zagreba, a vidi se kako je s kćerkicom provela dan na zagrebačkom Gornjem gradu.

‘Savršen dan u slikama’, napisala je kratko uz fotografije.

Nikolina je na Insta storyju objavila i citat Ericha Fromma koji je netko napisao na jednom zidu, a čini se da se prepoznala u njegovim riječima. 

'Moderni čovjek živi u obmani da zna što želi dok u stvari želi ono što se od njega očekuje da želi', stoji u natpisu, a Nikolina je zaključila: 'Toliko. Hvala.'

 Objava Nikoline Pišek Izvor: Instagram

Podsjećamo, u nedavnom intervjuu za Avaz Nikolina je otkrila kako joj izgleda život otkako je postala udovica.

'Trenutno sam okupirana preslagivanjem u svom životu. Situacija je slična kao da vas je pogodio potres, sudare se tektonske ploče, dođe do ogromnih pomaka, odjednom vaš realitet se promijeni, i ništa nije isto kao što je bilo prije. Onda slijedi niz manjih potresa, vibracija koje naprosto slažu stvari na svoje mjesto, tako da još neko će vrijeme proći dok se meni teren ne stabilizira i dok sve ne sjedne na mjesto na kojem bi trebalo biti. Mogu potpuno realno shvatiti u kojoj novoj realnosti sad zapravo živim, i mislim da tu nisam jedina', rekla je.

Kako je Nikolina s kćeri provela ljeto na moru pogledajte u galeriji: 

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image