INAČE IH SKRIVA: Miletić napravio iznimku i pokazao kćeri, jasno je u kakvom su odnosu s Kristinom

Marin Miletić otac je dvije kćeri koje se slažu s njegovom novom partnericom, Kristinom Krepelom.

patrik macek/pixsell

Marin Miletić već je nekoliko mjeseci u vezi s domaćom glumicom Kristinom Krepelom. Vezu nisu htjeli komentirati, a Marin je kratko za Story jednom prilikom ipak rekao nekoliko riječi o svojoj dragoj.

'Kristina posebno čuva svoj privatni život godinama. Ja to jako poštujem. Nemam drugih komentara', kratko je rekao tom prilikom.

Marko Lukunic/PIXSELL 

Već sredinom idućeg mjeseca vezu su on i Kristina bez riječi potvrdili kad su ih naši fotografi ‘uhvatili’ u druženju na Elle Boutiqueu. Snimljeni su kako se drže za ruke, a osmijesi na njihovim licima govorili su više od riječi.

Tad su se već na društvenim mrežama našli komentari čitatelja koji nisu smatrali da je prikladno da Miletić samo osam mjeseci nakon smrti svoje prve supruge Danijele, koja je u rujnu prošle godine preminula od raka, uđe u novu vezu.

Već neko vrijeme golupčići ne skrivaju da su zaljubljeni, a romantična druženja postala su njihova svakodnevica. ‘Ženska moć u hrvatskom parlamentu’, napisao je Marin uz najnoviju fotografiju svojih ljepotica.

Instagram 

Inače, Marin ne objavljuje fotografije svojih kćerka na društvenim mrežama pa je ovo bila znakovita poruka o odnosu nove obitelji.

Podsjetimo, saborski zastupnik Marin Miletić prošle je godine izgubio suprugu Danijelu nakon borbe s opakom bolesti. U rujnu prošle godine Mostov saborski zastupnik Marin Miletić (42) objavio je tužnu vijest. Njegova supruga Danijela, s kojom je proveo 24 godine, preminula je nakon duge borbe sa zloćudnim tumorom. Miletić je tu vijest sam podijelio na društvenim mrežama, a idućih je dana često pisao o tome kako se on i njihove dvije kćeri Marta i Lucija nose s gubitkom supruge i majke, ali kako su se o njoj brinuli sve do posljednjeg trenutka.

STR-3691/Pixsell 

Molili smo jako. Puštali Amorose, Božju pobjedu, Emanuel. Plakali i slavili Isusa. Plakali jer znamo da nam odlazi naša Danijela. Slavili jer znamo da odlazi u vječni smiraj, u stanove nebeskog Jeruzalema.

Nakon što je usnula - plakanje, molitva i potpuni mir koji se spustio na moje kćeri i na mene. Potpuni mir. Uredili smo tijelo. Hillsong svira u pozadini. Mi potiho plačemo i pjevamo. Obukli našoj Danijeli majicu King's daughter - kćer Kralja. Vidjela je Danijela tu majicu dok je mogla još govoriti na netu i htjela ju je', napisao je, između ostalog, Miletić u jednoj od objava o smrti supruge.

Utjehu je Miletić osam mjeseci kasnije pronašao u društvu domaće glumice Kristine Krepele s kojom je uhvaćen u šetnji Maksimirom.