Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARIN MILETIĆ I KRISTINA KREPELA SNIMLJENI U ŠETNJI: Zastupnik prekrasnoj glumici često lajka fotografije

Autor Lucija Živković

Marin Miletić i Kristina Krepela snimljeni su ove srijede u Maksimiru.

 Kristina Krepela i Marin Miletić ne potvrđuju svoju vezu Izvor: Robert Gašpert, Facebook

Saborski zastupnik Marin Miletić viđen je u šetnji Maksimirom s glumicom Kristinom Krepelom.

24 sata piše da je njihov čitatelj snimio Miletića i glumicu u šetnji Maksimirom u srijedu popodne. Kristina i Marin prate se i na društvenim mrežama. 42-godišnja glumica jedna je od ukupno 41 osobe koje Miletić prati na Instagramu, a političar joj često lajka objave.

Glumila i u Igri prijestolja

Kristinu Krepelu domaća javnost pamti po ulozi u seriji Ne daj se, Nina, a imala je i međunarodne uspjehe s filmovima Žena mušketir i Lov u Bosni. 2012. godine dobila je ulogu i u Igri prijestolja, a zatim i u seriji Dig. 'Snimanje je bilo predivno i dobila sam priliku raditi i družiti se sa samom Emiliom Clark i Iainom Glenom, ali i cijelom ostalom ekipom glumaca koji su bili stvarno fenomenalni', rekla je o sudjelovanju u Igri prijestolja za Index.

Tad je progovorila i o privatnom životu.

'Sve je stvar prioriteta. Može se i jedno i drugo i treće... Može se sve. Samo treba složiti prioritete. Po njima se čovjek poznaje. Cijenim i jako poštujem svoju privatnost, nemam potrebe niti želje izlagati je. Kada me gledate u predstavi ili na filmu i seriji, želim da tada jedino razmišljate o toj ženi, koju u tom trenutku igram. O njezinom svijetu, ljubavima i bolima. Zato mislim da je glumcima itekako važno što više sačuvati svoj privatni svijet i život', rekla je za Index. 

Inače, Kristina je 2018. prekinula 15-godišnju vezu sa snimateljem Goranom Legovićem. Miletiću je u rujnu prošle godine preminula supruga Danijela nakon dugogodišnje borbe s teškom bolešću.

Više fotografija Kristine Krepele pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image