FOTOGRAFIJA STARA 38 GODINA: Ovako je Andrej Plenković izgledao dok je bio vaterpolist u mladim danima

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija premijera Andreja Plenkovića iz 1984. godine.

Profimedia

Na Facebook stranici DDMN (Dnevna doza makarskog nereda) osvanula je fotografija premijera Andreja Plenkovića stara 38 godina na kojoj premijer pozira sa svojim vaterpolskim timom i trenerom.

'Andrej Plenković (u krugu) s 14 godina kao član momčadi vaterpolskog kluba Galeb iz Makarske 1984. godine. Trener Matko Kostanić', stoji u opisu objave.

Fotka je skupila hrpu lajkova, ali i komentara.

'Inače krasan dečko', 'Nitko nema grama sala... a sada su takvi rijetkost!', 'Legenda Matko Kostanić sve nadgleda!', pisali su na društvenoj mreži.

Andrej Plenković većinu je svojih ljetnih praznika kao mladić provodio u Makarskoj kod majčine rodbine. Tamo je i naučio plivati. Trenirao je više sportova tijekom odrastanja, uključujući i vaterpolo.

Goran Stanzl/PIXSELL 

'Kao dijete sam praktički većinu ljetnih praznika provodio u Makarskoj. Na Osejavi sam naučio plivati. Preko ljeta sam često igrao košarku na Gradskom sportskom centru, a jedno vrijeme i vaterpolo u VK Galeb. Obilazio sam s obitelji sva mjesta na Makarskoj rivijeri, a išli smo i na Biokovo. U Makarskoj sam stekao prijatelje i učvrstio dalmatinske korijene. Obje bake su bile domaćice. Jedan djed je bio stolar, a drugi vinogradar i trgovac vinom. U Zagrebu sam kao dijete živio u Maksimiru. Imao sam sretno djetinjstvo', ispričao je jednom prilikom premijer, pisao je Nacional.

Fotografije Andreja Plenkovića pogledajte u galeriji.

Profimedia Andrej Plenković drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti