Prilikom proslave 33. godišnjice osnutka Hrvatske demokratske zajednice, premijer Andrej Plenković pokazao je svoj skriveni talent.

Uglavnom vrlo ozbiljan, kako i priliči visokom državniku, premijer je pokazao svoju opušteniju stranu. Naime, u odijelu i cipelama tehnicirao je s nogometnom loptom dok je pored njega stajao ministar Mario Banožić koji nije skidao osmijeh s lica.

Andrej Plenković tehnicirao je pokraj ministra Maria Banožića
Igor Soban/PIXSELL 

Nedavno je u javnost izašla i fotografija premijera iz mladih dana. Ona je nastala u vremenu kad još nije ni sanjao da će biti hrvatski premijer, a na fotografiji se vidi kako nasmijano pozira plešući s misterioznom brinetom njegovih godina.

Podsjećamo, premijer Plenković rođen je i odrastao u Zagrebu, a u braku je sa samozatajnom pravnicom rođenom u Dubrovniku, Anom Maslač Plenković.

O supruzi našeg premijera i njihovom privatnom životu zna se vrlo malo, a Plenković o tome gotovo nikad ne govori, tek je u jednoj od rijetkih prilika kada ju je uopće spomenuo otkrio je da ju je upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Andrej Plenković ima troje djece
Profimedia 

Vjenčali su se u listopadu 2014., dva mjeseca kasnije stigao im je prvi sinčić Mario, a u veljači 2017. i kćerkica Mila.

Treće dijete, sinčić kojem su dali ime Ivan, rodio se 31. ožujka ove godine u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Inače, Andrej Plenković prvi je premijer koji je na toj funkciji dobio dijete.

Još obiteljskih fotografija Andreja Plenkovića pogledajte u galeriji:

Profimedia Andrej Plenković drži svoj privatni život daleko od očiju javnosti