Premijer Republike HrvatskeAndrej Plenković dobio je sina.

Sinoć je u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodila njegova supruga Ana Maslać Plenković, a dječak se zove Ivan, piše Jutarnji.hr.

Početkom veljače saznalo se da bračni par Plenković-Maslać očekuje treće dijete. 'S obzirom na velik interes javnosti i medija, možemo potvrditi informaciju koja je danas objavljena da će predsjednik vlade Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković treći put postati roditelji. Uz dječaka Maria (7) i djevojčicu Milu (4), obitelj se iznimno raduje skorom dolasku trećeg djeteta. Gospođa Maslać-Plenković osjeća se dobro te je trenutno u trećem tromjesečju trudnoće. Premijer Plenković zajedno sa suprugom Anom i dosad je čuvao privatnost svoje obitelji te, uz zahvale na lijepim željama, cijenimo razumijevanje medija i javnosti u pogledu daljnjeg poštivanja privatnosti njihove djece', očitovali su se tada iz premijerovog ureda.

Supruga Andreja Plenkovića, Ana Maslać se rijetko pojavljuje u javnosti.
Profimedia 


Podsjetimo, Andrej Plenković je prvi premijer koji je na toj funkciji dobio dijete. Kći Mila rođena je 2017. godine kada je bio na funkciji predsjednika vlade Republike Hrvatske, a sin Mario rođen je 2014. te je ime dobio po svom djedu koji je nedavno preminuo. Ana Maslać Plenković rijetko se pojavljuje u javnosti, a s premijerom je u braku osam godina. Posljednji put kada je obitelj viđena na okupu bio je njihov posjet papi Franji 2017. godine.

Ostale fotografije sretne obitelji pogledajte u galeriji. 

Profimedia Andrej Plenković je 2017. sa suprugom Anom i djecom bio u službenom posjetu papi Franji.