Jedna od najljepših srpskih manekenki Sofija Milošević jučer je u 21 i 30 sati rodila svog drugog sina u Madridu. Porođaj je prošao u najboljem redu, a ljepotica se uspješno oporavlja. Njezin partner, nogometaš Luka Jović, rođenje svog trećeg sina proslavio je sa suigračima u Danskoj, zato što ondje trenutno boravi s reprezentacijom.

Za Story.hr PR tim Sofije Milošević otkrio je detalje porođaja i ime malenog dječaka. 'S porođajem je prošlo sve u najboljem redu. Sofija je rodila u nedjelju u 21 i 30 navečer, a sina su nazvali Teodor. Sa zdravljem je sve super i njoj i bebi', kratko su nam komentirali. Inače, ime Teodor na grčkom jeziku znači 'Dar od Boga'.

Luka Jović i Sofija Milošević imaju dva sina
Instagram 

Luka je zatim objavio fotografiju svoje voljene Sofije i sinčića Teodora na Insatgramu te napisao: 'Hvala na još jednom divnom poklonu! Volim vas.'

Podsjetimo, Sofija Milošević rodila je prvog sina Alekseja u rujnu 2020. godine, a u nedavnom razgovoru za Story.hr osvrnula se na majčinstvo. 'Biti majka je za mene najljepša stvar na svijetu i nikada u životu se nisam osjećala sretnije i ispunjenije. Učim da vrednujem stvari drugačije i mogu vam reći da su mi se prioriteti potpuno promijenili otkako je Aleksej došao na svijet. Karijera mi je oduvijek bila važna, tako da sam i u trudnoći radila, mislim da je ključ u dobroj organizaciji jer jedino tako uspijevam postići sve.

Sofija Milošević i Luka Jović imaju dva sina
Instagram 

U prvoj trudnoći nisam imala apetit i dugo sam se borila s mučninama, pa se nisam skoro uopće udebljala. Sada nemam tih problema, mogla bih jesti po cijeli dan, ali se srećom to još uvijek ne vidi toliko. Jako sam sretna i uzbuđena zbog proširenja obitelji, iako to nismo planirali, ne mogu reći da nismo priželjkivali.', zaključila je.

Čestitke!

U galeriji pogledajte ostale fotografije Sofije Milošević.

Instagram Sofija Milošević i Luka Jović zajedno imaju dva sina