BRAT JOJ JE BIO KRALJ PLASTIKE, A I ONA RUŠI REKORDE OPERACIJAMA: U rijetkom pojavljivanju pokazala izobličeno lice

Pjevačica Janet Jackson posve je uništila svoju prirodnu ljepotu.

Profimedia

Pjevačica i kantautorica Janet Jackson nekoć je bila prirodna ljepotica, no ti su dani davna prošlost. Sestra kralja popa, Michaela Jacksona, već je dugi niz godina velika pobornica plastičnih operacija i raznih korektivnih zahvata na licu i tijelu, a u konačnici se izobličila do neprepoznatljivosti.

Profimedia 

Naime, nedavno je snimljena na izlasku s modne revije Alexandera McQueena u Londonu, a u crnom odijelu izgledala je vrlo trendi i stylish, ali mnogima je puno više pažnje privuklo njezino lice.

Janet je silnim faceliftovima, botoksom i ostalim operacijama izobličila svoju fizionomiju te tako sada izgleda kao da ima voštanu masku umjesto lica. Posve zategnute kože prošetala je s kosom skupljenom u raskošan rep, a unatoč profinjenošću kojom je zračila mnogi su komentirali kako je s operacijama zaista pretjerala.

Profimedia 

Podsjetimo se, Janet svoju opsesiju plastičnom kirurgijom dijeli s pokojnim bratom Michaelom, a koji je preminuo od koktela lijekova 2009. Osim sklonosti odlasku pod nož, brata i sestru povezala je i strast prema glazbi, ali i njegovo suđenje u kojem su ga optužili da je seksualno zlostavljao dječake tijekom ranih 1990-ih.

Naime, Janet je na sudu svjedočila bratu u korist te rekla kako nikada nije napastovao djecu, a cijeli slučaj dodatno ih je zbližio. Nakon godinu dana suđenja Michael Jackson i dječakova obitelj postigli su nagodbu, no njegov je imidž do kraja života bio uništen.

Profimedia 

Inače, Janet je imala nekoliko većih glazbenih hitova tijekom svoje karijere, a neki od popularnijih njezinih singlova su ‘Scream’, 'Any Time, Any Place', 'Escapade' i 'Together Again’. Međutim, na ljubavnom planu imala je manje uspjeha. Udavala se tri puta.

Janetin prvi brak bio je s glazbenikom Jamesom DeBargeom s kojim je pobjegla u dobi od 18 godina 1984. godine. Par je bio u braku samo godinu dana jer je njihovo vjenčanje poništeno u studenom 1985. Godine 1987. Jackson je počela hodati s Renéom Elizondom Jr., meksičkim tekstopiscem i redateljem glazbenih spotova koje je upoznala dok je on radio kao prateći plesač njezine sestre La Toye, a u tajnosti su se vjenčali 1991. Nakon njezinog razvoda od Elizonda Jr., Jackson je počela izlaziti s Duprijem od 2002. do njihovog rastanka 2009. godine.

Instagram 

Zatim je Jackson upoznala Wissama Al Mana 2010., a ona i katarski poduzetnik započeli su vezu nedugo nakon toga prije nego što su se vjenčali 2012. Par dijeli petogodišnjeg sina po imenu Eissa Al Mana kojeg su dobili 2017. godine. U travnju iste godine, pjevačica i Al Mana u tajnosti su se rastali. Danas Janet solira, barem koliko je poznato javnosti.

Izobličenog izgleda Janetinog brata, kralja popa Michaela Jacksona možete se prisjetiti u našoj galeriji. 

Profimedia Michael Jackson