'PRODAJE SE' ZA SAVRŠENU MAJKU, A KAD TAMO...: Angelina ima omiljeno dijete, ostalih 5 od nje neće dobiti baš ništa

Angelina Jolie je navodno odlučila svo svoje naslijedstvo predati u ruke jednog djeteta.

Profimedia

Angelina Jolie znana je kao humanitarka, zavodnica i skandalozna bivša žena Brada Pitta, ali i majka 6 djece. Naime, Jolie je tijekom godina rodila troje, a još toliko i posvojila pa je danas jedna od najpoznatijih mama mnogobrojnih potomaka Hollywooda.

Iako se često Angelina tako pojavljuje u javnosti sa svom svojom djecom, a znana je i kao velika zagovornica dječjih prava i humanitarka koja zakladama donira afričkim zemljama za spas siromašne djece, strani mediji pišu da je sada napravila nečuveno – razbaštinila je vlastite potomke. Odnosno, većinu njih.

Profimedia 

Naime, Angelina je navodno obznanila svojim odvjetnicima da će svoje bogatstvo u iznosu 116 milijuna dolara ostaviti samo jednom svom djetetu – posvojenom sinu Maddoxu. Prema pisanju stranih medija, Angelina je tako odlučila Maddoxa favorizirati u odnosu na svu ostalu svoju djecu te njemu baš sve ostaviti dok će ostale razbaštiniti, a sve zbog toga što je on stao na njezinu stranu u slučaju razvoda od Brada Pitta.

Profimedia 

Podsjetimo se, Brad i Angelina razveli su se 2019. godine, no svako malo u medije procuri neka nova informacija o njihovim sukobima, okršajima i skandalima. Tako se sad zna da je Brad napao Angelinu u avionu 2016., a Maddox ju je pokušao spasiti pa je zato ona sad odlučila njega izdašno nagraditi. Prema mišljenju glumice, jedino je najstariji Maddox bio posve, srcem i dušom, na njezinoj strani u razvodu.

Profimedia 

Brad je navodno već čuo za glumičinu odluku te je bijesan. Ona se tako na neki način službeno odrekla svoje biološke djece koju je dobila s njim. Inače, Maddoxa je Angelina već ranije stavila na mjesto direktora njezine produkcijske tvrtke i mnogih zaklada, a čini se kako se ovime još jedom pokazala kao žena koja ne može ne favorizirati jedno svoje dijete u odnosnu na druge.

Još fotografija Angeline i njezine djece kroz godine pogledajte u našoj galeriji. 

Profimedia Angelina Jolie s djecom