Posljednjih nekoliko mjeseci odnos bivšeg glumačkog para Angeline Jolie i Brada Pitta pod stalnom je metom medijskih napisa. Nije ni čudo - u javnost su dospjele informacije koje su zgrozile sve one koji su mislili da je brak ovo dvoje glumaca bio i više nego savršen. Realno gledajući, tako je i izgledao.

Naime, nakon što je Jolie prijavila Brada FBI-ju za obiteljsko nasilje te otkrila da ju je na letu avionom 2016. udario, prignječio joj lice u wc-u o zid te joj ostavio modrice na tijelu, sada ga je optužila i da je nasilnik nad djecom. Naime, glumica tvrdi da je njezin bivši suprug pokušao ugušiti jedno njihovo dijete, najvjerojatnije najstarijeg posvojenog sina Maddoxa.

Maddox Jolie-Pitt najstariji je sin Angeline i Brada
Profimedia 

Iako se Brad o slučaju nije oglašavao, nedavno se javila njegova odvjetnica Anne Kiley.

'Brad je još na početku priznao sve za što je odgovoran za razliku od druge strane, ali neće priznati ništa što nije učinio. Bio je na udaru osobnih napada svake vrste i netočnih navoda', rekla je za E!News Kiley. 

Dodala je kako je Angelina u proteklih šest godina pokušala okrenuti brojna javna tijela protiv Pitta. 'Srećom, donijeli su svoje vlastite neovisne odluke, a Brad će nastaviti odgovarati na sudu kao što je dosljedno i do sad činio'.

Brad Pitt i Angelina Jolie zajedno imaju šestero djece
Profimedia 

Sada se javio i izvor blizak glumcu koji za TMZ tvrdi da Brad ima ograničen i napet odnos sa svoje šestero djece koje dijeli s Angelinom zbog 'klevetničke kampanje' koju ona vodi protiv njega. Također, izvor tvrdi da je Jolie otrovala djecu protiv njihovog oca do te mjere da više gotovo pa i nema nikakav odnos s njima.

Podsjetimo, Brad i Angelina su započeli vezu 2005. godine dok je on još bio u braku s Jennifer Aniston. Vjenčali su se 2014. godine, razišli 2016. te razveli 2019., a od tada vode brakorazvodnu parnicu kojoj, čini se, nema kraja.