KROKODILSKE SUZE ZA GODIŠNJICU: Kći preminulog glumca plakala na ručku sa suprugom pa pobjegla od njega

Kći Paula Walkera, Meadow Walker, zaplakala je usred ručka sa suprugom Paulom Thorntonom-Allanom.

Profimedia

Glumac Paul Walker u dobi od samo 40 godina izgubio je život u prometnoj nesreći nakon što se sa svojim Porscheom zabio u stup na ulici i zapalio. Ostao je zarobljen u sjedalu, a navodno ga je pojas prikliještio.

Tragedija iz studenog 2013. godine i dalje potresa mnoge koji tuguju za neprežaljenom zvijezdom franšize 'Brzi i žestoki'.

Profimedia 

Paul je tada iza sebe ostavio 15-godišnju kćer Meadow Rain koja sve ove godine održava sjećanje na njega. Dvije godine nakon očeve smrti, Meadow je tužila Porsche tvrdeći da je vozilo u kojem se nalazio njezin otac nesreće imalo brojne dizajnerske nedostatke. Slučaj je zaključen 2017. godine, ali su uvjeti nagodbe ostali povjerljivi.

Danas 23-godišnja manekenka u braku je s godinu starijim glumcem Louisom Thorntonom-Allanom kojemu je sudbonosno 'da' izgovorila u listopadu prošle godine. Tada ju je do oltara dopratio upravo glumac Vin Diesel, Paulov najbolji prijatelj.

Instagram 

Tako su upravo devetog listopada proslavili prvu godišnjicu koju su obilježili i na društvenim mrežama.

Ipak, čudna se situacija dogodila prije nekoliko dana kada je Meadow za vrijeme ručka sa svojim suprugom u jednom njujorškom restoranu ustala sa stolice u suzama i otišla se isplakati sama ulicu iza. 

Profimedia 

 Louis nije otišao za njoj, a ona se nakon nekog vremena vratila kao da se ništa nije dogodilo. 

Profimedia 

Inače, Meadow je u studenom prošle godine otkrila da se borila s teškom bolešću. 'Na današnji dan prije dvije godine. Prošla sam jako dug put. Zbogom tumoru. Blagoslovljena sam i zahvalna', napisala je manekenka uz fotografiju iz operacijske sale.