Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FANOVIMA JE TEŠKO SUZDRŽATI EMOCIJE: Vin Diesel pred oltar odveo kćer tragično preminulog najboljeg prijatelja 

Meadow Walker sudbonosno je 'da' izrekla Louisu Thorntonu-Allanu, a do oltara ju je vodio najbolji prijatelj njezinog oca, glumac Vin Diesel.

Vin Diesel i Meadow Walker Izvor: Instagram

Od smrti poznatog glumca Paula Walkera, zvijezde filma 'Brzi i žestoki' prošlo je već osam godina, a svijet i dalje ne može prežaliti njegov odlazak.

Naime, sa samo se 40 godina sa svojim Porscheom zabio u stup na ulici, nakon čega se auto zapalio. Paul je ostao u njemu zarobljen u sjedalu, a navodno ga je pojas prikliještio.

Paul Walker Izvor: Profimedia

Njegova je kći Meadow tada imala samo 15 godina, a svih je ovih goldina radila marljivo s glumačkom ekipom 'Brzih i žestokih' kako bi održala sjećanje na njega. Dvije godine nakon njegove smrti, Meadow je tužila Porsche, tvrdeći da je vozilo u kojem se nalazio njezin otac u trenutku nesreće imalo brojne dizajnerske nedostatke. Slučaj je zaključen 2017. godine, ali su uvjeti nagodbe ostali povjerljivi.

Inače, mladu ljepoticu često uspoređuju s ocem pa svaka fotografija koju objavi izazove lavinu reakcija, a sada su svi ljubitelji nikad prežaljenog Paula emotivno reagirali na trenutak kada je glumac Vin Diesel bio taj koji je dopratio Meadow do oltara na njezin najposebniji dan. Inače, Paul i Vin bili su najbolji prijatelji, a video je i fotografije 22-godišnjakinja objavila na svom Instagram profilu.

Meadow Walker i Vin Diesel Izvor: Instagram

Meadow Walker i Louis Thornton-Allan Izvor: Instagram

'Vjenčani smo', napisala je uz objavu na kojoj je skupila mnoge čestitke, a sudbonosno da izrekla je Louisu Thorntonu-Allanu s kojim se zaručila ranije ove godine.

Povezane vijesti

Magazin

Royals