Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MUČAN ODNOS SA SESTROM KOJU FANOVI MRZE: Bile su najbolje prijateljice, a onda je krenuo horor iza zatvorenih vrata

Britney Spears i njena sestra Jamie Lynn imaju prilično kompliciran odnos.

Britney i Jamie Lynn Spears Izvor: Profimedia

Britney Spears i njena deset godina mlađa sestra Jamie Lynn su pred očima javnosti uvijek djelovale kao da su u skladnom odnosu i kao su jedna drugoj bezrezervna podrška, no Britney je nedavno fanovima dala do znanja da to u stvarnosti i nije baš tako.

'Jesi li mi pružila ruku dok sam se utapala', komentirala je nedavno Britney nakon live prijenosa u kojem se Jamie Lynn Spears pravdala da je svojoj sestri uvijek bila samo podrška. U međuvremenu se saznalo da je Jamie živjela u kući kupljenoj Britneyinim novcem te da nije istina da nije imala uvid u to što se događa 'iza zatvorenih vrata'.

Lynn je nedavno najavila knjigu u kojoj će otkriti sve obiteljske tajne. U 'Stvarima koje sam trebala reći' iz 2017. opisuje svoju ulogu mlađe sestre Britney Spears i mnoge neobjavljene detalje iz njihovih života, a kako je rekla, sav novac od prodaje bit će preusmjeren humanitarnim organizacijama.

'Ovo je prvi put da iskreno govorim o svom mentalnom zdravlju', napisala je Jamie u objavi, međutim brojne humanitarne organizacije odbile su njenu donaciju, a neki su joj otvoreno poručili da 'ne žele njen prljavi novac'.

Britney Spears i Jamie Lynn Spears Izvor: Profimedia

Još su početkom lipnja strani mediji prenosili navode izvora koji je tvrdio da su sestre 'veoma bliske', te da Britney 'vjeruje Jamie i može joj sve povjeriti', no kasnije tog mjeseca Britney je na sudu svjedočila da 'nitko iz obitelji nije napravio ništa' da joj pomogne dok je bila pod očevim skrbništvom.

Tijekom Britneyjne sudske borbe za oslobođenje od očeva nadzora, njena se sestra se nije previše oglašavala. Nije to učinila ni kad su je Britneyjni fanovi počeli javno pozivati da podrži sestru, samo je u to vrijeme isključila mogućnost komentara na svojim profilima na društvenim mrežama.

Bijes fanova usmjerio se na Jamie Lynn u ljeto 2020. nakon što je BBC objavio članak u kojem navodi da je ona zatražila veću kontrolu nad imovinom svoje sestre. Ona se ubrzo o svemu oglasila na Instagramu navodeći da se samo brinula da će ona sama ostati bez prihoda, te poručila: 'Nikad nisam dobila ni novčića od svoje sestre, to je njen teško zarađeni novac i meni ne pripada ni cent od toga.'

Britney je u međuvremenu oslobođena očeve kontrole, a Jamie Lynn najavljuje biografiju u kojoj će pisati o svojoj obitelji. Za E! News nedavno je izjavila da njen i sestrin odnos nije baš takav kako ga predstavljaju mediji.

'Ono što se gura na naslovnice različito je od onog što se događa izvan pozornice i na osobnoj razini', tvrdi Jamie.

Za isti portal govorio je izvor blizak Jamie koji je rekao da je 'odrastajući imala i vlastite probleme, no da se uz to trudila biti tu za svoju sestru najbolje što je znala u tim godinama'.

'Nastavila je podržavati sestru daleko od kamera i radila na njihovom odnosu o kojem ne želi javno govoriti. Obitelj je njen glavni fokus jer bi željela biti najbolja mama, sestra i tetka. Jamie Lynn se nada da će ljudi biti otvoreni prema tome da čuju njenu priču i jako je uzbuđena zbog izlaska knjige pa se nada da će to razjasniti sve nedoumice oko toga što je bilo i što nije bilo', tvrdi izvor.

Drugi izvor tvrdi da Britney sa svoje strane jako zamjera sestri.

'Britney je baš jako ljuta i povrijeđena. Osjeća se kao da ju je Jamie posve napustila i iznevjerila u borbi njenog života, a dugo vremena su bile najbolje prijateljice i sve jedna drugoj', navodi on.

Fotografije zaraćenih sestara pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals