Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'Ne želimo tvoj prljavi novac': Sestru jedne od najslavnijih pjevačica odbile sve humanitarne organizacije

Brojne humanitarne organizacije odbile su prihvatiti donaciju od prodaje memoara sestre Britney Spears, a u toj ih odluci podržavaju i brojni obožavatelji Britney.

Jamie Lynn Spears Izvor: Instagram

Britney Spears napokon je oslobođena mučnog skrbništvapod kojim je bila 13 godina.

Nakon što je prije nekoliko mjeseci progovorila o svemu kroz što je sve ovo vrijeme prolazila, nastao je pokret #FreeBirtney koji je pjevačici uvelike pomogao da napokon na sudu pobijedi oca i ponovno bude slobodna.

Nažalost, iako je javnosti mnogo puta predočeno da joj članovi obitelji samo žele dobro, svjetlo dana ugledalo je sve što su učinili i kako su to koristili.

Možda je najveći udarac pretrpjela njezina sestra Jamie Lynn, koju je javnost osudila nakon što nije pomogla sestri, iako je Britney tražila pomoć.

'Jesi li mi pružila ruku dok sam se utapala', komentirala je nedavno Britney nakon live prijenosa u kojem se Jamie Lynn Spears pravdala da je svojoj sestri uvijek bila samo podrška. U međuvremenu se saznalo da je Jamie živjela u kući kupljenoj Britneyinim novcem te da nije istina da nije imala uvid u to što se događa 'iza zatvorenih vrata'.

Lynn je nedavno najavila knjigu u kojoj će otkriti sve obiteljske tajne. U 'Stvarima koje sam trebala reći' iz 2017. opisuje svoju ulogu mlađe sestre Britney Spears i mnoge neobjavljene detalje iz njihovih života, a kako je rekla, sav novac od prodaje bit će preusmjeren humanitarnim organizacijama.

'Ovo je prvi put da iskreno govorim o svom mentalnom zdravlju', napisala je Jamie u objavi.

Jamie je nekoliko puta mijenjala ime svojih memoara, a jedan je posebno naljutio obožavatelje pop pjevačice jer se radi o stihu iz popularne pjesme 'Baby One More Time'.

Međutim, kako stvari stoje, zbog svega što se dogodilo prethodnih mjeseci, brojne organizacije odbile su njezin novac. Prema izvorima bliskima Jamie Lynn, očajna je jer joj neki nisu ni odgovorili, a neki su čak bili i vrlo bezobrazni te su joj slali ljute mailove u kojima su govorili da 'ne žele njezin prljavi novac'.

Da sve nisu samo prazne priče svjedoči i objava na Instagramu jedne od organizacija koja je napisala:

'Čuli smo vas i poduzeli smo nešto. Žao nam je ako nekoga vrijeđamo ovom odlukom, ali odbijamo sve donacije od prodaje knjige Jamie Lynn Spears.'

Obožavatelji su oduševljeno podržali odluku, a postoji i peticija za prikupljanje dovoljno novca od volontera u protuvrijednosti iznosa koji bi dobili od prodaje njenih memoara, kako nitko ne bi bio oštećen.

Kako danas izgledaju sinovi Britney Spears pogledajte u našoj galeriji. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals