'BOLJE DA PROPADNE SELO NEGO OBIČAJ': Irena Pecotić objavila novu fotografiju na Instagramu

Otkad je vijest o razvodu došla u javnost, Ireni Pecotić podrške ne manjka pa joj je porastao broj pratitelja na Instagramu.

Instagram

Splitski pjevač Marko Pecotić, od milja zvan Peco, posljednjih dana puni medijske stupce zbog svojeg ljubavnog života. Naime, razvodi se od supruge Irene Pecotić nakon 16 godina braka, a njegova nova djevojka je kolegica Silvia Dvornik.

Sonja Dvornik 

Glazbenik je priznao uskoro bivšoj supruzi da ima novu partnericu i nije joj više htio lagati. Iako je rekao da je kod kuće sve u redu, poznanici su medijima rekli da to baš i nije tako. Njegova majka navodno plače otkad je informacija dospjela u javnost, a poražavajuća je činjenica da se njegova nova djevojka Silvia pojavljivala na obiteljskim druženjima i zajedno s njim pravila kao da se ništa ne događa između njih. Irena zasad situaciju nije htjela komentirati.

Facebook/Silvia Dvornik 

No, otkad je vijest o razvodu došla u javnost Ireni podrške ne manjka. Naime, značajno joj se povećao broj pratitelja na Instagramu. Prije je imala oko 5000, a sad ih je skupila oko 9500.

Aktivna je na toj društvenoj mreži, a sad je pratitelje oduševila novom objavom. Na Instagram Storyju podijelila je fotografiju palačinki prelivenih čokoladnim namazom u obliku srca.

'Bolje da propadne selo nego običaj. Nedjeljom…', stavila je u opis objave.

Instagram 

Ono što je privuklo mnogo pozornosti je činjenica da je Irena na Instagramu zadržala i fotografiju na kojoj pozira s 'novom' ljubavi svog odnedavno bivšeg partnera. Radi se o fotografiji koju je objavila u veljači 2020. godine na kojoj ona i Silvia poziraju na splitskoj rivi gdje su došle podržati Marka koji je tad trčao maraton.

Na fotografiji njih dvije nasmijano poziraju s transparentom na kojem piše 'Run, Peco, run' ('Trči, Peco, trči'), što je referenca na film 'Forrest Gump'.

'Nama si već najveći pobjednik', napisala je tad u opis fotografije.