SVAKIM DANOM SU SVE ZALJUBLJENIJI: Njihova veza je počela na zanimljivom mjestu, a jedan detalj o Vlahi mnogi ne znaju

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić zajedno su od 2013. godine te imaju kćer Luce.

Marko Lukunic/PIXSELL

Vlaho Arbulić (32) posljednjih dana otkriva svaki kutak svog prostranog, zagrebačkog stana koji dijeli s partnericom Tatjanom Dragović (44) s kojom je u skladnoj vezi od 2013. godine.

Glazbenika i bivšu manekenku često nazivaju jednim od najljepših domaćih parova, a njihova ljubavna priča započela je upoznavanjem u teretani u Zagrebu. Prvi put su snimljeni krajem studenog 2013. u zajedničkom izlasku po klubovima u centru naše metropole.

Story arhiva 

Zajedno imaju kćer Luce dok Tatjana iz braka s teniskim asom Goranom Ivaniševićem ima kćer Amber i sina Emanuela.

Vlaho iza sebe ima uspješnu manekensku karijeru u kojoj se više ne vidi i na prvom mjestu mu je njegova obitelj, partnerica Tatjana i kćer Luce koju su dobili u listopadu 2014.

'Iako sam od malih nogu samostalan i samoživ te nisam od velikih razgovora o poslu, moram priznati da Tatjana bez obzira na to uvijek nastoji dati svoj savjet i biti najbolja pomoć koja može biti. Imati to je lijep osjećaj', otkrio je glazbenik za Story.hr.

Instagram 

Mnogi ne znaju da je Vlaho magistrirao na zagrebačkom FER-u, koji je jedan od najcjenjenijih i najorganiziranijih fakulteta u Hrvatskoj, ali i u Europi. Obranio je u veljači 2015. svoj rad naziva 'Perspektive korištenja sunčeve energije na tržišnim principima'.

Instagram 

Inače, Arbulić u posljednje vrijeme privlači pozornost fotografijama njegovog i Tatjaninog luksuzno uređenog stana u užem centru Zagreba. Otkrio je da su se odlučili za minimalističko uređenje, a dosad je pokazao dnevni boravak, kupaonicu i spavaću sobu.