TAJNOVITA SUPRUGA JOSIPA IVANČIĆA PROGOVORILA O BRAKU NAKON 12 GODINA ŠUTNJE: 'Dva smo svijeta različita'

Josip Ivančić i Jelena Bosančić su u braku 11 godina i imaju dvoje djece, a uspješno usklađuju privatno i poslovno.

promo

Josip Ivančić (43) ljubavnom baladom 'Moja Dalmatinko' vratio se na glazbenu scenu nakon četiri godine, a za spot je snimio divne scene sa suprugom Jelenom Bosančić koju ne viđamo često.

'Prije 11 godina oženio sam se i iz Hercegovine se preselio u Dalmaciju. Ovom pjesmom želio sam iskazati zahvalnost ženi s kojom podižem obitelj i s kojom sam stvorio harmoničan život, ali i zahvalnost Dalmaciji koja me odlično prihvatila', istaknuo je pjevač kojeg nazivaju 'princem dijaspore'.

promo 

Kako bi i videospot što uvjerljivije pratio stihove, za glavnu glumicu odabrao je suprugu Jelenu koja je na vrhuncu uspješne manekenske karijere s 26 godina odlučila napustiti život pod svjetlima reflektora i posvetila se ljubavi, braku, djeci i obiteljskom poslu. Iako je godinama traženo lice za razne brendove i reklamne kampanje, taj je život ostavila iza sebe.

'Nije bila oduševljena idejom jer nikad nije glumila, ali kako da odbije supruga', rekao je Josip.

promo 

'Pjesma mi se svidjela na prvu i shvatila sam zašto Josip vidi mene u spotu. Olako sam prihvatila taj zadatak pa me trema ulovila tek pred snimanje, zapitala sam se u što sam se to upustila. No kad se kamera upalila, sve je išlo začuđujuće lagano. Nisam glumica, ali vjerujem da smo zajedno odradili dobar posao. Ne bih se više upuštala u glumu, ali bilo je to vrijedno iskustvo', nadovezala se Jelena.

Par se upoznao pred kamerama u reality showu 'Farma' prije 12 godina, a pjevač je priznao da je očekivao da će se oženiti drukčijom ženom.

'Oduvijek sam blage naravi i mislio sam da ću se oženiti sličnom ženom. Ispostavilo se da sam sreću pronašao uz nekoga tko je potpuna suprotnost od mene. Tipična Dalmatinka, predana, srčana, strastvena u svemu. Dalmatinka ti daje sve, ali isto traži i zauzvrat. Po meni tako i treba biti. Nisam mogao pretpostaviti da ćemo se nas dvoje spojiti kad smo se upoznali, ali kao što kaže izreka, nikad ne znaš što ti nosi dan, a što noć', ispričao je Ivančić.

promo 

I Jelena je priznala koliko se razlikuju. 'Josip i ja smo doista dva svijeta različita. On voli planine, a ja more; on je miran, a ja srčana.. no odlično funkcioniramo. U svakodnevnim situacijama ili važnim životnim odlukama vrlo lako nađemo rješenje. Naučili smo puno jedno od drugoga. U međuljudskim odnosima ne postoje zabrane. Važno je međusobno poštovanje i razumijevanje. Vjerujem da smo pronašli dobar recept - činimo jedni druge boljima kako bi nama svima generalno bio bolji i ljepši život', objasnila je bivša manekenka.

Podsjetimo, nekoliko mjeseci nakon izlaska iz showa 'Farma' Josipa i Jelena su se prestali skrivati i pjevač je sve više živio na relaciji Split - Livno. Pred oltar su stali 2011. u Josipovoj rodnoj Hercegovini, a vjenčanje je s njima proslavilo 500-tinjak gostiju.

Josip Ivančić - Moja Dalmatinko  YouTube

Jelena je potpuno posvećena djeci i njihovoj obitelji, ali je uključena i u sve obiteljske poslove dok Josip i dalje nastupa.

'Supruga i ja funkcioniramo kao pravi tim i odlično se dopunjujemo u svim područjima. No u poslu ja vodim glavnu riječ, iako uvažavam njezino mišljenje. Jelena je prije svega savršena majka, većinom posvećena kućanskim poslovima i brizi o djeci, ali sudjeluje i u našem ugostiteljskom poslu', ispričao je ranije Josip koji svaki slobodni trenutak provodi s obitelji. Iako je pred njim burno poslovno razdoblje, najslađi odmor uvijek će mu biti vrijeme provedeno s najmilijima.

Marko Lukunić/PIXSELL 

Kad ga pitamo zašto ga nema češće u medijima jer znamo koliko je popularan po feštama i svadbama, on skromno odgovara kako se nigdje ne želi gurati. Nije baš sklon eksponiranju iako je nakon Maje Šuput, u Hrvatskoj poznat kao najpoželjniji glazbeni gost na vjenčanjima za mladence 'dubljeg džepa'.

'Dobro sam investirao zadnjih godina i imam uhodane poslove pa ne moram živjeti od glazbe. Ali, to je ljubav od koje ne mogu pobjeći', rekao nam je Josip.