Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Par s Farme predstavio svoju princezu

Glazbenik i misica upoznali su se na 'Farmi', a samo u Storyju predstavljaju dvomjesečnu kćerkicu o kojoj se brine i sin Tomo

  Izvor: Story

Već vidim da će Roza Mia biti moja mezimica - kaže 39-godišnji Josip Ivančić koji je sa suprugom Jelenom Bosančić, bivšom manekenkom i misicom, potkraj kolovoza dobio drugo dijete. Iako ga nekoliko godina nije bilo na glazbenoj sceni, privatni život bio mu je ispunjen lijepim i uzbudljivim promjenama.

- Kao i svi roditelji male djece, supruga Jelena i ja trenutačno smo neispavani i umorni, ali ujedno i neizmjerno zadovoljni jer nema većeg blagoslova od djeteta. Jelena i ja dijelimo sve roditeljske obveze, pravi smo tim i kvalitetno se dopunjujemo. Supruga je trenutačno više posvećena kćeri. Moram priznati da sam vrlo popustljiv roditelj i može me se vrlo lako kupiti, a Jelena ima čvršću ruku u odgoju - kaže Josip koji ima i šestogodišnjeg sina Tomu, a on je spretno preuzeo ulogu starijeg brata i zaštitnički se ponaša prema mlađoj sestrici.

  Izvor: Story

Osim što uživa u ulozi oca dvoje djece, Josip je doživio iskustvo koje će pamtiti do kraja života. Naime, pjevač je bio uz suprugu Jelenu tijekom porođaja. - Iskreno, nije mi bilo svejedno i mala panika prevladavala je do samog ulaska u rađaonicu. Na kraju je to bilo iskustvo koje bih preporučio svim budućim tatama da vide koliku žrtvu naše majke, supruge i kraljice podnose i na tome sam neizmjerno zahvalan svojoj supruzi - rekao je ponosni Josip koji s obitelji živi u Splitu.

Kao i svakom roditelju, glazbeniku su njegova djeca na prvome mjestu. - Nema toga što ne bih napravio za dobrobit djece. želim im uvijek pružiti najviše što mogu, ali ne u materijalnom smislu, nego ih naučiti pravim ljudskim vrijednostima i pružiti im neograničenu roditeljsku ljubav. Smatram da je dobar obiteljski odgoj ključan u izrastanju djece u kvalitetne osobe. Ako si potpuno posvećen odgoju djece, bit ćeš im prijatelj i oslonac u životu te imati razloga biti ponosan na njih kad odrastu - vjeruje 39-godišnjak.

Josip i danas 35-godišnja Jelena 2010. godine sudjelovali su u reality showu ‘Celebrity Farma’ tijekom koje su se zaljubili, iako su tada tvrdili da ih veže samo prijateljstvo. Ne-ko-liko mjeseci nakon izlaska iz showa Nove TV par se prestao skrivati i Josip je sve više živio na relaciji Split - Livno. Pred oltar su stali 2011. u Josipovoj rodnoj Hercegovini, a vjenčanje je s njima proslavilo 500-tinjak gostiju.

  Izvor: Story

- Svako sjećanje na taj show budi u meni pozitivne emocije i želju da se vratimo na ‘Farmu’ barem na jedan dan. Nažalost, zbog silnih obiteljskih i poslovnih obveza ne stignem pratiti ovogodišnju sezonu ‘Farme’. Najveći izazov bio mi je ostati dosljedan i ponašati se upravo onako kakav jesam, jer uvjeti života na Farmi su nenormalni s obzirom na one u kojima danas živimo - prisjetio se pjevač zabavne glazbe. Posljednje tri godine odmarao se od glazbe, posvetio se ugostiteljstvu i obitelji, ali Josip smatra da je došlo vrijeme za njegov povratak na scenu.

- Pauzirao sam od snimanja pjesama i medijskih istupa. To je bila moja odluka jer sam osjetio da ne mogu ljudima pružiti ono što žele i nisam htio ništa forsirati. U tom razdob-lju napunio sam baterije i okupio odlične suradnike te osjetio da sam spreman u punom smislu vratiti se glazbi. Nikad više energije i želje nisam imao za glazbu nego sada pa neumorno radim na novim pjesmama kako bih što prije završio album. Ne mogu dočekati da pokažem što sve pripremamo - rekao je, ali pritom nije želio otkriti mnogo detalja o nadolazećim projektima. Josipa, rodom iz Livna, odavno nazivaju nasljednikom Mate Bulića pa je tako dobio nadimak ‘princ dijaspore’.

S Bulićem je ove godine snimio i pjesmu ‘Na livade rosa pala’, ali Josip kaže da želi imati vlastiti glazbeni identitet bez usporedbi s drugim glazbenicima. - Laska mi svaka pozitivna kritika, no prinčevi i kraljevi postoje uglavnom samo u bajkama. Malo mi je i neugodno zbog takvih titula. Svaka čast Mati Buliću, ali ne želim biti ničiji nasljednik nego izgraditi svoj glazbeni put - odlučan je Josip koji, premda nije bio prisutan na glazbenoj sceni, pomno prati što se na njoj događa.

- Ozbiljnije se vraćam glazbi upravo zato što nam je glazbena scena na koljenima. Iz perspektive ugostitelja smatram žalosnim što moram dovoditi pjevače iz Srbije da bih napunio lokal. Ili staru gardu hrvatskih pjevača poput željka Bebeka, Mile Hrnića i Zlatka Pejakovića kojima skidam kapu na uspjesima, oni su istinske zvijezde. Ostale poštujem, ali glazba im je loša - otkrio je. Često se kaže da su supružnici jedno drugom najveća podrška, ali i najveći dobronamjerni kritičari. Takav je slučaj s Josipom i Jelenom, ali pjevač kaže da je njegova riječ zadnja kada je riječ o poslu.

- Supruga i ja funkcioniramo kao pravi tim i odlično se dopunjujemo u svim područjima. No u poslu ja vodim glavnu riječ iako uvažavam njezino mišljenje. Jelena je prije svega savršena majka, većinom posvećena kućanskim poslovima i brizi o djeci, ali sudjeluje i u našem ugostiteljskom poslu - kaže Josip koji svaki slobodni trenutak provodi s obitelji. Iako je pred njim burno poslovno razdoblje, najslađi odmor uvijek će mu biti vrijeme provedeno s najmilijima.

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image