MARKO PECOTIĆ I SILVIA DVORNIK PRVI PUTA ZAJEDNO U JAVNOSTI KAO LJUBAVNI PAR: 'Golupčićima' izrazi lica otkrili emocije

Marko Pecotić Peco viđen je u javnosti sa svojom odabranicom Silvijom Dvornik po prvi puta otkako je zbog nje javno ostavio ženu.

Instagram (@dalmatinskapisma)

Marko Pecotić Peco i žena zbog koje je ostavio svoju, sada već bivšu suprugu, Silvia Dvornik, viđeni su kako putuju trajektom iz Splita na Brač. Prvo je to zajedničko pojavljivanje u javnosti ovog para koji posljednjih dana svojom ljubavnom pričom puni stupce tabloida u Hrvatskoj.

Marko je na sebi imao kratku svijetloplavu majicu i plavu šiltericu, a Silvija je putovala u kratkoj rozoj kombinaciji. Izgledali su opušteno, a Silvija je preko Pecinog ramena prebacila ruku. Uživali su sunčajući se na trajektu, a izgledali su posve spokojno dok su zajednički putovali prema Supetru. Nije poznato jesu li se tamo zaputili zbog posla ili zbog privatnih planova. Fotografije pogledajte ovdje. 

Story arhiva 

Kako stvari stoje, nikoga ne bi previše iznenadilo da su se odlučili ‘malo odmaknuti’ od verve i strke većih gradova, osobito jer ih fotografi u stopu prate. Naime, nakon što je Peco priznao za medije kako je ostavio svoju suprugu jer se zaljubio u drugu, medijski interes za njegov ljubavni život ne jenjava.

Podsjetimo se, Peco je bio 16 godina u braku sa suprugom Irenom, a onda ju je ostavio zbog zaljubljenosti u Silviju Dvornik.

Story arhiva 

‘Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti’, rekao je tako Peco.

Silvia je inače prateći vokal u Pecinom bendu, ali i modna stilistica u jednom splitskom trgovačkom centru. Nakon što je vijest o razvodu odjeknula, Marko je obrisao svoj Instagram profil, a to je učinila i njegova nova djevojka što nije iznenađujuće budući da su ih na društvenim mrežama zasuli prilično nemilosrdnim komentarima.

Story 

U stjecanju popularnosti novootkrivenog para nije pomogla ni činjenica da se pročulo da je, usprkos tome što je Peco tvrdio da je njegova supruga mirno prihvatila vijest o razvodu, Irenu Pecotić ova vijest ostavila u šoku, osobito zbog toga što je, tvrdi izvor, Silvia dolazila na obiteljska druženja te su se ona i Marko pravili kao da se među njima ništa ne događa.

Nedavno se proširila i snimka gostovanja Marka i Silvije u siječnju ove godine na Radio Dalmaciji gdje su zajedno otpjevali pjesmu ‘Rekao si’ Nine Badrić, a na snimci se vidi kako Peco neprestano gleda u Silviju i široko se smiješi, dok ona njega izbjegava pogledati. Mnogi su zbog toga pretpostavili da je par već tad potajno bio u vezi.