MIRAJA GRBIĆA POGODIO SLUČAJ MLADIĆA IZ BOSNE: 'Ako pomogne barem jednoj osobi, video je postigao svrhu'

Glumca Miraja Grbića rastužila je vijest o nesretnom kraju 22-godišnjeg mladića iz Bosne i Hercegovine, Mladena Dulića, koji si je presudio nakon što je bio žrtva cyberbullyinga. To ga je potaknulo da snimi video koji je izazvao lavine pozitivnih komentara.

Instagram

Glumca Miraja Grbića rastužila je vijest o nesretnom kraju 22-godišnjeg mladića iz Bosne i Hercegovine, Mladena Dulića, koji si je presudio nakon što je bio žrtva cyberbullyinga.

Podsjetimo, ovaj je slučaj podignuo regiju na noge i izazvao lavinu roštrih eakcija, a sve je počelo TikTok videom na kojem se Mladen prijavljuje za posao na pumpi, dok ga jedan od zaposlenika ismijava. On je zatim dobio otkaz, ali je i priveden.

Snimka se brzo proširila spomenutom društvenom mrežom, a 22-godišnjak odlučio se na strašan čin zbog ismijavanja.

'Ovaj put nije zabava u pitanju i čak sam dugo razmišljao hoću li objaviti ovaj video nakon što sam pročitao vijest o nesretnom mladiću, ali ako pomogne barem jednoj osobi koja prolazi kroz situaciju u kojoj osjeća da ne može više, video je postigao svrhu', napisao je Miraj u opisu podužeg videa koji je objavio na svom profilu na Instagramu.

Miraj je objasnio kako inače nije reagirao na takve priče, no da je sada morao. Snimio je video u kojem se obratio svim ljudima koji se nalazi u sličnim situacijama kao nesretni mladić, te im je pokušao pomoći savjetima.

Njegov video izazvao je lavinu pozitivnih komentara, što ne čudi, jer ipak se radi o jednom od najpopularnijih regionalnih glumaca koji već godinama gradi uspješnu karijeru u Americi.

Podsjetimo, bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić i njegova supruga, hrvatska glumica Marija Omaljev-Grbić, vjenčali su se 2008., a već 2013. se preselili u SAD gdje žive i rade.  Prošle godine podijelili su i sretnu vijest s obožavateljima na Instagramu o prinovi u njihovoj obitelji. 'Imamo novosti. Naša najsjajnija zvijezda dolazi u listopadu 2021. Vole te mama i tata', napisala je lijepa glumica pored zajedničke fotografije na kojoj pozira sa suprugom te je otkrila kako će u njihovu obitelj stići djevojčica.

Miraj često razniježi obožavatelje snimkama s kćerkicom.