FATALNI SRPSKI FOTOGRAF: Domaća influencerica 'prošetala' novog dečka kojeg je neko vrijeme vješto skrivala

Novi 'it' par regionalne scene, Ema Luketin i Dušan Petrović, na crvenom se tepihu pojavio modno usklađen.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Otkako su javno obznanili svoju ljubav, domaća influencerica Ema Luketin i srpski fotograf Dušan Petrović sve se češće zajedno pojavljuju na regionalnim događanjima, a ovog su puta crvenim tepihom odlučili prošetati modno usklađeni.

Ema je odabrala crnu haljinu s naramenicama te visokim prorezom koju je uskladila s visokim potpeticama iste boje. Dušan je Eminu modnu kombinaciju popratio s crnom košuljom te sakoom metalik sive boje.

Instagram 

Podsjetimo, par je mjesecima krio svoju ljubav, a nedavnim objavama na Instagramu potvrdili su da su u vezi. Ema je, čak, upoznala Dušanovu majku s kojom se družila u jednom kafiću u Beogradu, a šuška se da je zbog ljubavi promijenila i prebivalište.

'Jesi stigla u Zagreb, čitav dan razmišljam jeste li se ti i Dušan rastali?', pitao je netko na Instagramu, a Ema je i prokomentirala cijelu situaciju: 'Moj DM posljednja dva dana je najbolja stvar na svijetu.'

Instagram 

Luketin u Zagrebu posjeduje beauty salon, a da je njezin poduzetnički pothvat ne veže za hrvatsku metropolu otkrila je nedavno svojim pratiteljima dajući im do znanja da će se seliti.

Ema je prije Dušana bila u vezi s influencerom Jankom Janićem, dok je Dušanu ovo prva javna veza. Vijest o prekidu s Emom, na svom je Instagramu tada podijelio Janko koji je otkrio da mu je srce slomljeno.

Instagram 

'Nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa. Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno', napisao je i nastavio u lijepom tonu govoriti o bivšoj djevojci.