Omiljeni hrvatski influenceri Janko Janić i Ema Luketin nakon četiri godine odlučili su da je vrijeme da svatko krene svojim putem.

Vijest o prekidu na svom je Instagramu podijelio Janko koji je otkrio da mu je srce slomljeno.

Ema Luketin i Janko Janić prekinuli su nakon četiri godine
Instagram 

'Nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa.

Život je kakav je i vrijeme je da oboje radimo na sebi, odrasli smo zajedno i prošli sve početne stvari u životu zajedno', napisao je i nastavio u lijepom tonu govoriti o bivšoj djevojci.

'Želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve, ali sve najbolje u životu. Ema je osoba koja nijedne sekunde u ove četiri godine nije pokazala lošu namjeru niti se vodila nekom drugom emocijom osim čiste ljubavi', otvorio je dušu mladi influencer.

Lijepe riječi uputio je i Eminim roditeljima za koje je rekao da su jedni od najboljih ljudi koje je u životu upoznao.

Posljednje dvije godine par je živio zajedno, a nedavno su otvorili salon ljepote u Zagrebu. Često su zajedno putovali i fotografije s putovanja dijelili s pratiteljima.

Više fotografija bivšeg para pogledajte u galeriji.

Instagram Ema Luketin i Janko Janić