'SAD LIPO BUDALAMA SVE NAPLATITE': Ana Gruica komentirala posljednju objavu Marka Pecotića, svi se pitaju jedno

Ana Gruica Uglešić ostavila je znakovit komentar ispod nove objave Marka Pecotića.

Jadran Babić

Proteklih nekoliko tjedana, ne prestaje se pisati o pjevaču Marku Pecotiću nakon što je javno obznanio da se razvodi od dugogodišnje supruge Irene Pecotić. Priznao je da je razlog njegova nova ljubav Silvia Dvornik, ujedno i njegova bliska suradnica. Nakon što je vijest obišla Hrvatsku, Marko i Silvia ugasili su svoje Instagram profile, a onda su ih prije nekoliko dana vratili.

Upravo je tamo Peco objavio njihov zajednički video na kojem pjevaju pjesmu Marka Tolje 'O tebi ovisan' dok se voze u automobilu. 'Znam da je ljubav jača od riječi. I ne trebam dokaz, otkad tebi pripadam. Otjeraj tugu, tvoj osmijeh me liječi. I pusti da budem skroz o tebi ovisan', otpjevali su.

Objavu je komentirala glumica Ana Gruica Uglešić i mnogi se pitaju kome je usmjerena poruka koju je htjela poslati i što poruka uistinu znači. 'Pardon, sad lipo budalama sve naplatite', napisala je.

U opisu je videa kratko napisao: 'Ugodan vikend iza nas. Radni tjedan ispred nas'.

Silvia je isto na svom Instagram Storyju objavila snimku mora, a otkad se vratio na Instagram, Pecotić je, uz posljednju, objavio dvije nove fotografije. Prvu je posvetio blagdanu Svih Svetih, a drugu je objavio sa Silvijom.

Instagram 

Na toj je fotografiji par pozirao s mikrofonima u ruci za vrijeme jednog nastupa. U opisu fotografije objavio je datume nadolazećih nastupa te je dodao kako traži novog klavijaturistu.

Podsjetimo, on je nekadašnji član 4 tenora i klape Iskon. Već neko vrijeme pokušava izgraditi solo karijeru, ali izgleda da je uz to izgradio i novi ljubavni život. Nastupa na raznim događanjima i vjenčanjima na kojima je itekako tražen. Postao je poznatiji javnosti 2011. godine, nakon što je otpjevao naslovnu pjesmu serije 'Larin izbor'. Marko je prije nekoliko godina postao poznat i kao zaštitno lice liposukcijske dijete, nakon koje je smršavio 20 kilograma.

Ivo Cagalj/PIXSELL 

Podsjetimo, otkad je informacija izašla u javnost, Marko je na meti kritičara. 'Da si poštovao ženu i djecu, nisi trebao lagati. Skrivanje samo govori o samoj osobi koliko je sebična i na kraju kaže da ne može više lagati i još se nada razumijevanju', 'Bivša svinja iskompleksirana. Žena se spasila', 'E moj Pecotiću. Možeš naći sto žena, ali nijedna ti neće biti bolja od Irene. S tom nećeš možda biti ni pet godina, a možda i manje. Nema tu sreće.Zeznuo si se pošteno i shvatit ćeš kad nadođeš sebi. Samo krpi muški klimaks, razočarao si me kao čovjek', 'Liposukcija mu i mozak odnijela, ne samo kilograme', 'Bolje za Irenu'.

'Gledaj, Marko. Ti si obični prasac i to će ti se višestruko vratiti. Zaboravio si da je Bog čovjeku dao razum s kojim se treba služiti. Sram te bilo, prasac jedan', 'U kojem god segmentu... ovakvu ženu se ne pušta nakon 16 godina. Kretenizam. Ne može mi reći da se zaljubio, a do jučer joj je skidao zvijezde. Nije odrastao još, strašno loš potez', 'Dok si bio debelo krme onda ti je žena bila dobra, a iskreno i sad si gadan', 'Idiot, ovako javno pričati o problemima i ljubavnici. Sram ga može biti pred njegovim sinovima. Takve stvari se drže unutar svoje kuće. Fuj, fuj, fuj', 'Sram ga bilo, ma nemaju takvi ljudi srama'.