'DOBRO RADI NA MEĐUNARODNIM VEZAMA': Bloom pozirao u tradicionalnoj odori koju je dobio na poklon

Maja Šuput podijelila je fotografije na kojima Bloom pozira u Kanduri, tradicionalnoj muškoj odori.

Instagram

Nastavalju se avanture obitelji Šuput-Tatarinov po Dubaiju. Maja je sada oduševila pratitelje preslatkim fotografijama na kojima Bloom pozira u bijeloj odori.

Instagram 

'Bloom je u znak prijateljstva i dobrih odnosa dobio na dar Kanduru, tradicionalnu mušku odoru. Uz očito oduševljenje odmah smo je odjenuli i krenuli u dan. Bloom očito dobro radi na međunarodnim vezama', stavila je u opis objave.

Instagram 

Najpoznatije dijete u Hrvatskoj zaradilo je hrpu komplimenata.

'Jao, koliko je to dijete slatko', 'Premeden', 'Pravi je bombončić', pisali su fanovi, a Ella Dvornik je u komentaru poručila: 'Znači on je takva lutkica, ja NE MOGU!!!!'.

Instagram 

Maja, Bloom i Nenad su prije toga 'skoknuli' do akvarijuma koji je jedan od najvećih i najspektakularnijih na svijetu.

Šuput je ponosno držala sinčića u naručuju te mu pokazivala morske životinje.

'WOW', čuje se u jednom trenutku uzbuđena pjevačica.

Instagram 

Navečer su otišli u centar Dubaija gledati najviši naboder na Zemlji - Burj Khalifu. S ostalim posjetiteljima uživali su u slapovima i glazbi, a vidno raspoložena Maja zaplesala je s Bloomom.

Instagram 

Nakon toga su supružnici otišli na večeru pa su se tom prigodom i 'skockali'. Maja je zablistala u kratkoj tigrastoj haljini, a stajling je upotpunila crnom torbicom i crvenim ružom. Nenad je nosio svijetlu košulju preko koje je nabacio tamni sako. Pjevačica se fotografijama pohvalila na Instagramu te je pozirala s parfemom u ruci.

Instagram 

Često se muškarci pitaju što mi žene nosimo u torbicama. Ovisi o prilici i raspoloženju ... Pa ako se žena osjeća fatalno onda na sebi uz osmijeh ima svakako i bočicu mirisa koji ostavlja onaj prvi dojam pri upoznavanju. Večeras nosim miris zavođenja, stvoren da se ističe, za ženu koja je protagonistica svog života, te slavi svoju snagu, ženstvenost i rijetkost’, stavila je u opis objave.