'JA NA TO POLUDIM': Domaća glumica kritizirala susjede i roditelje druge djece pa za sve okrivila PMS

Lana Gojak na Instagamu je otkrila da je živcira što joj u liftu i jaslicama ne uzvraćaju pozdrave.

Instagram

Lana Gojak, glumica poznata po glavnoj ulozi u seriji 'Ne daj se Nina', na svojim je društvenim mrežama otkrila što je posebno živcira.

Naime, Lana je snimala kratak InstaStory na kojem je otkrila da poludi kad je susjedi u liftu ne pozdravljaju, a isti scenariji joj se događa kada svoju jednogodišnju kćer Pinu ostavlja u jaslicama.

'Znate što me užasno živcira? Kad pozdravim mamu i tatu u jaslicama na hodniku, a oni ne ozdrave. I još kad mi se to dogodi u liftu. Ja poludim! Kako ne možeš ne uzvratiti pozdrav? Mislim da mi kreće PMS. Udahnula, izdahnula', rekla je Lana u videu te čestitala 'sretan petak svima koji slave'.

Instagram 

Njezinoj video ispovijesti prethodio je prometni zastoj ispred jaslica.

Instagram 

Podsjetimo, glumica i redatelj Siniša Bajt 1. kolovoza 2021. godine dobili su kćerkicu Pinu. Lana je nedavno za Story otkrila detalje o svojoj kćerkici.

'I danju i noću jede svakih sat i pol do dva, što je na početku bilo jako iscrpljujuće, ali kad smo uspostavile ritam, sve je postalo lakše. Noću spava s redovitim buđenjima za papicu nakon čega odmah zaspi. Na početku su mi ti noćni podoji bili teška muka, sad sam se navikla i budim se bez većih problema na prvi njezin zvuk.

Više i ne osjećam umor tako snažno, pretpostavljam da se tijelo jednostavno navikne. Ona se jako mijenja i razvija iz dana u dan. Trenutačno je u fazi gugutanja i otkrivanja svog glasa pa stalno ćaskamo, mazimo se i smijemo. Jako je znatiželjna i zabavna beba. Srećom za nas, jako voli boraviti vani pa su nam šetnje uz more ili u šumi svakodnevica', ispričala je simpatična i iskrena glumica.