JAVIO JOJ SE IZ KATRA: Iris Livaja podijelila snimku razgovora sa suprugom Markom, a onda nasmijala urnebesnom fotkom

Marko Livaja trenutačno se priprema za prvu utakmicu koja je na rasporedu u srijedu, a u međuvremenu se javio supruzi Iris koja je objavila snimku razgovora.

Miroslav Lelas/PIXSELL

Iris Livaja je na Instagram storyju objavila trenutak videopoziva koji je imala sa svojim suprugom, nogometašem Markom Livajom. On je prije nekoliko dana otputovao u Katar na Svjetsko nogometno prvenstvo.

Trenutačno se priprema za prvu utakmicu koja je na rasporedu u srijedu, a u međuvremenu se javio Iris koja je snimku razgovora objavila na društvenoj mreži.

Instagram 

Na vezi. Ljubaaav’, napisala je i dodala emotikon srca.

Nakon toga je objavila viralnu fotografiju Lionela Messija i Cristiana Ronalda na kojoj je Livaja namontiran. Nije poznato je li ona namontirala svog muža ili joj je netko to poslao, no fotka je definitivno nasmijala pratitelje.

Instagram 

Iako im popularnosti, osobito u rodnom Splitu, ne manjka, bračni par Iris i Marko Livaja ne hodaju po raznim eventima, a fotografe uglavnom izbjegavaju. Zapravo ih se vrlo rijetko može vidjeti u nekom zajedničkom izlasku. No nedavno su napravili iznimku.

Instagram 

Naime, pojavili su se na predstavi ‘Magic show’ hrvatskog iluzionista Luke Vidovića u Splitu. S njima je bila i njihova šestogodišnja kćerkica Elizabet koja se nije odvajala od tate. S obitelji Livaja pozirao je Zlatko Aljinović, predsjednik Rotary kluba Split Novi .

promo 

Osim Elizabet, Marko i Iris Livaja imaju i jednogodišnjeg sina Lorenza, a svoju osmogodišnju vezu okrunili su brakom u svibnju ove godine.