NAKON ŠTO JE OTKRILA KAKO JU JE MUŽ 'ZEZNUO': Iva Majoli i na Maldivima prati prvu utakmicu Vatrenih

Naša najpoznatija tenisačica Iva Majoli je na Instagram priči objavila fotografiju na kojoj prati utakmicu Hrvatske protiv Maroka.

Robert Gašpert

Iako trenutačno uživa na Maldivima, Iva Majoli nije htjela propustiti prvu utakmicu Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Katru. 'Vatreni' igraju protiv Maroka, a naša najpoznatija tenisačica je na Instagram storyju objavila fotografiju na kojoj prati utakmicu na velikoj televiziji.

'Idemo Hrvatska', napisala je u opis objave te je dodala zastavu Lijepe Naše.

Instagram 

Inače, Iva je na Maldive otputovala s novopečenim suprugom, talijanskim poduzetnikom Robertom Calegarijem, a par boravi u Joali Beingu, jednom od najluksuznijih kompleksa na svijetu.

Majoli je podijelila fotografije s odmora, a na jednoj od fotki golupčići poziraju zagrljeni na pješčanoj plaži, dok je na drugoj Iva pozirala na ležaljci u moru te je nasmijala opisom jer je otkrila kako ju je muž 'zeznuo'.

Instagram 

Ovo se dogodi kad kažeš svom mužu: 'Možeš li me lijepo fotkati?'. Ima netko gori od mene kad je u pitanju fotografiranje. Možete li uopće reći da sam ja na ovoj fotografiji? Ali i dalje ga volim’, napisala je i dodala emotikone koji plaču od smijeha.

Instagram 

Podsjetimo, par se vjenčao početkom listopada, a Iva je u nedavnom intervjuu za Story otkrila da se u Talijana zaljubila krajem prošle godine.

Instagram 

'Drži me kao kap vode na dlanu', rekla je za svog supruga o kojem ne voli govoriti jer nastoje zadržati intimu samo za sebe, no sreća se itekako vidi na njoj.

'Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini', objasnila je Iva.