U Milanu se u četvrtak, 6. listopada, udala Iva Majoli za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. 

Podsjetimo, da će po drugi put uploviti u bračnu luku postalo je jasno još u rujnu kada je u jednom zagrebačkom restoranu održala djevojačku zabavu. Tada je njezina prijateljica Borna Kotromanić na svom Instagramu podijelila djelić atmosfere uz fotografije na kojima je pozirala s Ivom koja je nosila veo s natpisom 'mladenka' i lentu s natpisom 'uskoro mladenka'. 'Došlo doba da je udajemo!', napisala je tada Borna uz objavu.

To je drugi brak najuspješnije domaće tenisačice i osvajačice Roland Garrosa u Parizu 1997. godine nakon braka sa Stipom Marićem. Bili su u braku šest godina, a zajedno su dobili kćer Miju.

Iva Majoli se udala za Roberta Calegarija
Instagram 

Inače, Iva je u nedavnom intervjuu za Story otkrila da se u Talijana zaljubila krajem prošle godine. 'Drži me kao kap vode na dlanu', rekla je za svog budućeg supruga o kojem ne voli govoriti jer nastoje zadržati intimu samo za sebe, no sreća se itekako vidi na njoj. 'Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini'. Ipak, priznala je da postoji mogućnost da upravo zbog nove ljubavi ode iz Hrvatske.

'Zasad smo u pregovorima. Postoji velika mogućnost da Mia najesen nastavi školovanje u Milanu', rekla nam je Iva u srpnju.

Talijanski poduzetnik bio je prisutan i na ovogodišnjem Ivinom 45. rođendanu koji je proslavila u kolovozu.

Cijeli dan uzvanici i Iva objavljivali su djeliće atmosfere, a Iva je zablistala u jednostavnoj i elegantnoj haljini

Za svoj poseban dan izabrala je dugu bijelu haljinu s prorezom i 'V' izrezom koji je naglasio njezin dekolte. Odgovarajući sako s naglašenim ramenima i srebrnim detaljima kao na haljini dodatno je podigao modni odabir, a sve je iskombinirala uz srebrne štikle. Mladenka je blistala s velikim osmijehom i buketom bijelih ruža.

Iva Majoli se udala u Milanu
Instagram 

Među uzvanicima bila je i Borna Kotromanić koja je objavila fotografiju s Ivinom mamom i sestrom.

Borna Kotromanić na vjenčanju Ive Majoli
Instagram 

Iva je na svojem Instagramu objavila djelić atmosfere. Objavila je fotografiju s dvije čaše šampanjca, veliki buket ruža te štiklu.

Iva Majoli udala se za talijanskog poduzetnika
Instagram 

Mladenka se izvrsno zabavljala pa je goste razveselila plesom.  

Iva Majoli zabavila uzvanike plesom
Instagram 

Torta mladenaca nije bila tradicionalna, ali s vrlo jasnom simbolikom. 

Torta na vjenčanju Ive Majoli
Instagram