U Milanu se danas udaje Iva Majoli za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija. 

Da će po drugi put uploviti u bračnu luku postalo je jasno još u rujnu kada je u jednom zagrebačkom restoranu održala djevojačku zabavu. Tada je njezina prijateljica Borna Kotromanić na svom Instagramu podijelila djelić atmosfere uz fotografije na kojima je pozirala s Ivom koja je nosila veo s natpisom 'mladenka' i lentu s natpisom 'uskoro mladenka'. 'Došlo doba da je udajemo!', napisala je tada Borna uz objavu.

Bit će to drugi brak najuspješnije domaće tenisačice i osvajačice Roland Garrosa u Parizu 1997. godine nakon braka sa Stipom Marićem. Bili su u braku šest godina, a zajedno su dobili kćer Miju.

Iva Majoli se udaje u Milanu
Instagram 

Inače, Iva je u nedavnom intervjuu za Story otkrila da se u Talijana zaljubila krajem prošle godine. 'Drži me kao kap vode na dlanu', rekla je za svog budućeg supruga o kojem ne voli govoriti jer nastoje zadržati intimu samo za sebe, no sreća se itekako vidi na njoj. 'Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini'. Ipak, priznala je da postoji mogućnost da upravo zbog nove ljubavi ode iz Hrvatske.

'Zasad smo u pregovorima. Postoji velika mogućnost da Mia najesen nastavi školovanje u Milanu', rekla nam je Iva u srpnju.

Talijanski poduzetnik bio je prisutan i na ovogodišnjem Ivinom 45. rođendanu koji je proslavila u kolovozu.

Na društvenim mrežama Iva i uzvanici objavljuju djeliće atmosfere.

Iva je otkrila i kakvu će frizuru nositi na vjenčanju.

Frizura Ive Majoli na vjenčanju u Milanu
Instagram 

 Njezina prijateljica Borna Kotromanić objavila je fotografije s Ivinom mamom i sestrom.

Borna Kotromanić sa sestrom i mamom Ive Majoli na vjenčanju u Milanu
Instagram 

 Iva je na svojem Instagramu objavila djelić atmosfere. Objavila je fotografiju s dvije čaše šampanjca, veliki buket ruža te štiklu.

Iva Majoli objavila djelić atmosfere s priprema za vjenčanje
Instagram 

Nemamo ništa više za reći nego - sretno mladencima!

Više fotografija Ive Majoli pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Iva Majoli za Story