Jedna od naših najuspješnijih tenisačica u povijesti, Iva Majoli, uskoro se udaje, a djevojačka zabava održala se jučer u jednom zagrebačkom restoranu. Njezina prijateljica i jedna od sinoćnjih gošći, Borna Kotromanić na svom je Instagram profilu s pratiteljima podijelila djelić atmosfere.

Objavila je tako fotografiju na kojoj pozira s Ivom koja je nosila veo s natpisom 'mladenka' i lentu s natpisom 'uskoro mladenka'.'Došlo doba da je udajemo!', napisala je Borna uz objavu.

Uz to, podijelila je i video na kojem ona i Iva plešu i pjevaju na pjesmu '92' koju izvodi Petar Grašo. Buduća mladenka također je objavila fotografiju s djevojačke na kojoj pozira u društvu jedne od njezinih gošća. 

Iva Majoli udaje se za partnera
Instagram 

Ivin partner i budući mladoženja Roberto Calegari prošlog je mjeseca privukao mnogo pažnje. Naime, Iva je tada objavila fotografije s proslave svog 45. rođendana te predstavila javnosti do tada misterioznog Talijana.

Iva Majoli uskoro se udaje
Instagram 

Iva u ranijem intervjuu za Story nije skrivala da je zaljubljena u svog novog partnera, a izraz na njenom licu na fotografijama s proslave govori više od stotinu riječi.

Za Story je Iva otkrila da se zaljubila krajem prošle godine.

Iva Majoli imala je djevojačku
Instagram 

'Drži me kao kap vode na dlanu', rekla je za svog budućeg supruga o kojem ne voli pričati jer nastoje zadržati intimu samo za sebe, no sreća se itekako vidi na njoj. 'Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini', ispričala nam je Iva.

Više fotografija Ive Majoli pogledajte u našoj galeriji.

Robert Gašpert Iva Majoli za Story