Zagreb se ponovno puni, a nakon ljetnjih godišnjih odmora, vrijeme je za nove privatne i poslovne početke.

Da su se ljudi vratili s godišnjih odmora, govori sve veći broj šetača na subotnjoj špici t sve više poznatih lica na njoj nakon ljetne stanke.

Jedno među njima bio je i Dado Majoli, brat naše najuspješnije tenisačice svih vremena Ive Majoli, koji je subotnje prijepodne iskoristio za ležernu šetnju s partnericom.

Par se inače vrlo rijetko pojavljuje u javnosti te se o njima ne zna gotovo ništa.

Robert Gašpert Dado Majoli prošetao špicom s dugogodišnjom partnericom

Dado se posljednjih godina drži podalje od medija pa javnost o njegovom životu malo zna, no u vrijeme razvoda s bivšom misicom Lejlom Šehović, danas Filipović, puno se pisalo o njemu.

Naime, par se razveo 2006. godine, a pred oltar su stali nakon četverogodišnje veze.

Domaći mediji su pisali da se njihov brak raspao zbog njegovog preljuba s mladom tenisačicom Ritom Vukov koju je davno trenirao. n je tada imao 34, a ona 19 godina, no preljub nikada nije dokazan.

Šuškalo se da se Dado Majoli razveo zbog preljuba
Pixsell/Arhiva 

Bivši par, koji je dobio sina Dina, tvrdio je da se razveo sporazumno zbog razlike u karakteru, te nikada nije komentirao novinske napise.

Nedugo nakon njihovog razvoda Lejla je započela vezu s glumcem i voditeljem Tarikom Filipovićem s kojim je i danas u sretnom braku, a čini se kako je i Dado pronašao svoju mirnu, ljubavnu luku te se ne obazire kada ga tu i tamo uhvate kamere.

Više fotografija s posljednje špice pogledajte u galeriji.

Robert Gašpert Špica vol. 2, 27. kolovoza

Robert Gašpert Špica vol. 1, 27. kolovoza