Lejla i Tarik Filipović su jedan od omiljenih domaćih parova i u braku su od 2007. godine.

Bivša misica često dijeli fotografije na Instagramu, a ovog puta se osvrnula na svoj 46. rođendan koji je sutra.

'Sjedim tako nešto i razmišljam kojom brzinom vrijeme prolazi…godine lete. Sutra mi je rođendan…46-i! Smješkam se i mislim…pa dobro, bitno je da se i dalje osjećam kao da mi je 26. A onda mi Tarik utrlja sol na ranu: 'Znaš li maco da je od prvog nogometnog prvenstva svijeta u Urugvaju 1930-e do tvog rođenja prošlo isto vremena kao od tvog rođenja do danas. Montevideo, Bog te video!' I još mi doda informaciju da je Urugvaj bio prvak… Ne zanima me', napisala je Lejla.

Lejla, koju svrstavaju na listu najljepših Hrvatica, pozirala je odjevena u crnobijeli sako i bijelu majicu s kapom na glavi, a kao i svaka njezina odjevna kombinacija, i ova joj odlično stoji.

'Najljepša, najmlađa', 'Najljepša žena u regiji. Neka ti je sretan svaki sljedeći', poručili su joj pratitelji.

Podsjetimo, Lejla je upoznala Tarika nakon razvoda od Dade Majolija, a da su zajedno otkrilo se 2007. na dodjeli nagrada Večernjakovog Ekrana. Tarik je kasnio pa su organizatori zamolili nju da preuzme statuu.

'Lejla i ja nismo se dogovorili da ona preuzme nagradu u slučaju da je dobijem. To su nam smjestili organizatori. Ni Lejla nije znala da će je pozvati na pozornicu. Vjerujte, nije to naš stil', komentirao je tada glumac.

Znali su da je to to pa je uskoro Filipović zaprosio Lejlu na vjenčanju svog prijatelja kojemu je bio kum. Iste godine je misica zatrudnjela i vjenčali su se na staru godinu 2007. te su dva mjeseca kasnije dobili sina Armana.

Tarik i Lejla Filipović sa sinom
Mirko Janković 

Tarik je uvijek isticao da smatra i Lejlinog sina Dinu iz prvog braka svojim, a posvetio mu je i divnu objavu kada je postao punoljetan u lipnju prošle godine.

'Dječak koji me grli, ušao je u moj život s nepune tri godine... Danas sam ja njega zagrlio,dugo i snažno za njegov 18. rođendan..'Sad je dječak čovjek' kako pjevaše Kemo, ali ne i 'zima pokri brijeg'... Vani sunce topi asfalt, a meni se topi srce od miline, duša lebdi prepuna ponosa i ljubavi. Visinom je već nadmašio mojih 190, a ja želim da me nadmaši na svim poljima… Danas dječak posta čovjek, ali...dječače moj, budi uvijek zaigrani dječak, lakše je i ljepše... Sretan rođendan, ljubavi tatina jer lako je postati otac, treba puno više da bi bio tata...', napisao je.

Više fotografija Lejle i Tarika pogledajte u galeriji.

Dražen Kokorić, Instagram Tarik i Lejla Filipović su jedan od omiljenih domaćih parova