TKO JE FATALNA ANA O KOJOJ BRUJI CIJELA REGIJA? Unijela je nemir među srpske nogometaše, a proslavio ju je jedan bivši

Ana Rajković posljednjih je dana jedna od glavna meta pisanja regionalnih medija zbog navodne afere sa srpskim reprezentativcima.

Instagram

Proteklih nekoliko dana, regionalni mediji ne prestaju pisati o skandalu u srpskoj nogometnoj reprezentaciji. Naime, na društvenim mrežama čitamo o seksualnim skandalima među njima i sadašnjim i bivšim suprugama/djevojkama nogometaša zbog čega je navodno došlo i do tuče među igračima.

Naime, kruže glasine, tvrdnje i poruke koje kažu da je bivša manekenka Ana Rajković, ujedno i supruga Predraga Rajkovića, golmana reprezentacije, imala aferu s napadačem Juventusa Dušanom Vlahovićem. Neke su glasine tvrdile i da je zaručnica Luke Jovića, manekenka Sofija Milošević, imala aferu s Nemanjom Gudeljem. Treći spominju i trojac Gudelj-Rajković-Vlahović.

Ipak, Ana je jučer stigla u Katar kako bi podržala svog dragog i srpske Orlove u utakmici protiv Švicarske u petak. Izbornik Dragan Stojković Piksi dopustio je igračima da se vide s obiteljima, sve kako bi ih motivirao. Ili smirio uzavrele strasti.

Ana je iz Dohe zatim objavila još nekoliko zanosnih fotografija s bazena uz jasnu poruku: 'Ljubomorni uvijek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti vjeruju u nju!', a sa svojim pratiteljima podijelila je i fotografije sa suprugom Predragom.

'Preživjeli smo i gore. Vjerujte. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali i nisu objavljivali ništa o Tadijinom zdravstvenom stanju, a ostale lude koji misle da je najbolje napasti ranjenog lava, prevarili ste se. Čopor ga brani. Hvala vam', napisala je Ana u jednom od Storyja na Instagramu pa otkrila da ranije nije otputovala u Katar jer je duže vrijeme boravila sa sinom u bolnici.

A zapravo, tko je Ana Rajković?

Bila je poznata i prije nego što je stupila u vezi sa srpskim nogometašem, tada kao Ana Cakić. Jedna je od bivših ljubavi Veljka Ražnatovića, brata pjevačice Anastasije Ražnatović, a njihova je veza bila itekako popraćena u medijima. Tako je i sada u Katru Ana pozirala s Anastasijom, sadašnjom djevojkom Nemanje Gudelja, pa se čini da su nesuđene šogorice ostale u dobrim odnosima. Prije njega, Ana je ljubila nogometaša Crvene Zvezde, Srđana Mijailovića.

'Naša veza je zaista počela slučajno. Dopisivali smo se, a upoznali tek dvije godine nakon prvih razmijenjenih poruka. Pila sam kavu s prijateljicom i ona je izrazila želju da idemo na utakmicu pa sam pozvala prijatelja koji nam je donio karte. Poslije te utakmice rekla mi je da joj je Peđa simpatičan i zamolila me da ga pozovem da izađe s nama. Sve je išlo po planu osim toga što sam se na kraju ja udala za njega. Iskreno, lagala bih ako bih rekla da sam odmah znala da je to to i da je on taj. Baš naprotiv, on je meni svakim danom dokazivao kakav je zapravo i naša ljubav je krenula od nule i rasla svakoga dana i to ne prestaje do danas', rekla je svojevremeno Ana za svog supruga. 

Instagram 

Predrag i Ana vjenčali su se 2018. godine u prisustvu obitelji i najbližih prijatelja, a zajedno su dobili dvojicu sinova - Relju i Tadiju.

Zanosna Ana rođena je 1996. godine, a uz manekensku karijeru, završila je ekonomsku školu u Beogradu. Na Instagramu je prati više od 170 tisuća pratitelja, a na svom profilu najčešće objavljuje obiteljske fotografije.

Obitelj Rajković trenutno živi u Palma de Mallorci, u Španjolskoj, jer golman trenutno igra u RCD Mallorci.