UOČI ODLUČUJUĆE UTAKMICE: Srpske ljepotice umiješane u seks-skandal u zagrljaju svojih partnera

Srpskim nogometnim reprezentativcima dopušteno je da vide svoje obitelji prije utakmice sa Švicarskom, a Ana Rajković i Sofija Milošević podijelile su fotografije s druženja u Katru.

Instagram

Srbiju čeka odlučujuća utakmica sa Švicarskom na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a sudeći po slikama iz Dohe, njihovi nogometaši su dobili slobodno vrijeme za obitelj. 

To je nagovijestila činjenica da je Ana Rajković odletjela u Katar, a sada je jasno da je razlog tome što će moći vidjeti svog supruga, vratara srpske reprezentacije Predraga Rajkovića.

Instagram 

Ana se prije nego je vidjela supruga Predraga, družila s bivšom šogoricom Anastasijom Ražnatović, djevojkom reprezentativca Nemanje Gudelja koji se baš kao i Anin suprug našao u centru seks-skandala. Inače, Ana je ranije bila u vezi s Anastasijinim bratom Veljkom.

Instagram 

Druga srpska WAGs-ica, Sofija Milošević, u Kataru je tijekom cijelog Svjetskog nogometnog prvenstva, a sada je na svom Instagram profilu podijelila fotografije druženja sa svojim zaručnikom Lukom Jovićem. Lijepa Sofia dovela je i sinove Alekseja i Teodora koji su se s mamom i tatom družili u restoranu.

Instagram screenshot 

Stariji Aleksej se razveselio kad je ugledao Luku, nahranio ga je u restoranu i vidjelo se da je atmosfera bila odlična.

Naše nogometaše u Kataru prati velik broj njihovih boljih polovica, a vjerojatno će stići još poneka uoči utakmice u petak kada reprezentacija Srbije igra odlučujuću utakmicu za prolazak na Svjetsko prvenstvo.

Što se tiče Sofije Milošević, ona u Katru osim s djecom, vrijeme provodi u društvu Ane Antić, poznate srpske poduzetnice sa stranom adresom koja je manekenku upoznala s Adrianom Limom.

Podsjetimo, proteklih nekoliko dana, regionalni mediji ne prestaju pisati o drami u srpskoj nogometnoj reprezentaciji. Naime, na društvenim mrežama čitamo o seksualnim skandalima među nogometašima i njihovim sadašnjim i bivšim suprugama/djevojkama zbog čega je navodno došlo i do tuče među igračima.

Naime, kruže glasine, tvrdnje i poruke koje kažu da je bivša manekenka Ana Rajković, ujedno i supruga Predraga Rajkovića, golmana reprezentacije, imala aferu s napadačem Juventusa Dušanom Vlahovićem. Neke su glasine tvrdile i da je zaručnica Luke Jovića, manekenka Sofija Milošević, imala aferu s Nemanjom Gudeljem.

U galeriji pogledajte više fotografija Sofije Milošević i Ane Rajković.

Instagram Sofija Milošević i Ana Rajković su srpske WAGs-ice