LJUBAVLJU PROTIV GLASINA: Ana Rajković pozirala sa suprugom, pa prvi put spomenula jednu očekivanu riječ

Supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković objavila je na svom Instagramu novu fotografiju sa suprugom nakon što je Srbija ispala sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

Instagram

Supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković objavila je na svom Instagramu novu fotografiju sa suprugom nakon što je Srbija ispala sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

Ana i Predrag pozirali su u beogradskom hotelu Hilton gdje su prisustvovali vjenčanju prijatelja, a Ana je na Instagramu uz fotografije poslala čak dvije znakovite poruke.

Ispod fotografije napisala je: 'Život je samo jedan, mišljenja je sedam milijardi.' Na Instagram Storyju je pak napisala 'Rekoše mi kumovi da spremna im je osveta'.

Instagram 

Podsjetimo, Ana je pažnju medija privukla nakon što je cijela regija počela brujati o seks-skandalu u srpskoj nogometnoj reprezentaciji. Glavni akteri su upravo Ana i Sofija Milošević te nogometaši Nemanja Gudelj, Luka Jović, Dušan Vlahović i Predrag Rajković.

Naime, kako pišu svi regionalni mediji, Ana je imala aferu s Vlahovićem, a spominjao se i trojac, no ne postoje nikakvi konkretni dokazi.

Za to vrijeme, lijepa brineta se nekoliko puta indirektno osvrnula na takve glasine. 'Ljubomorni uvijek izmisle priču, glupi šire dalje, a idioti vjeruju u nju', poručila je pored fotografije s bazena iz Dohe, a onda je objavila fotografiju sa suprugom te stavila emotikon svijeta.

Mnogi su Anin neodlazak u Katar na početku Svjetskog prvenstva povezali kao posljedicu seks-skandala, ali Ana je kod supruga otputovala tek sada zbog lošeg zdravstvenog stanja 2-godišnjeg sina.

Instagram 

'Preživjeli smo i gore. Vjerujte. Hvala svim novinarima koji su me ispoštovali i nisu objavljivali ništa o Tadijinom zdravstvenom stanju, a ostale lude koji misle da je najbolje napasti ranjenog lava, prevarili ste se. Čopor ga brani. Hvala vam', napisala je Ana i u jednom od Storyja na Instagramu.

Ana je inače bila poznata i prije nego što je stupila u vezu sa srpskim nogometašem, tada kao Ana Cakić. Jedna je od bivših ljubavi Veljka Ražnatovića, brata pjevačice Anastasije Ražnatović, a njihova je veza bila itekako popraćena u medijima.