ZABRINUT IZRAZ LICA GOVORI SVE: S Livakovićevom suprugom na tribinama snimljena WAGS-ICA čiji suprug još nije zaigrao

Helena Matić i Ivana Vida zajedno prate utakmicu Hrvatske i Brazila.

Igor Kralj / PIXSELL

U tijeku je utakmica Hrvatske i Brazila koji se bore za ulazak u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

Naše Vatrene s tribina bodre brojni navijači među kojima su se našli i neki slavni, a osobito se ističu supruge naših nogometaša koje su svoje voljene došle podržati na ovoj iznimno važnoj utakmici.

Na tribinama je snimljena supruga Luke Modrića, Vanja, ali i naša najtajanstvenija WAGS-ICA, Anita Lovren, supruga Dejana Lovrena.

Zamijećene su i Ivana Vida, supruga Domagoja Vide, kao i Helena Matić koja se za našeg vratara Domagoja Livakovića udala ovog ljeta.

Igor Kralj / PIXSELL 

Lijepa Helena brzo je zapela za oko brojnim medijima, čim se saznalo da je u vezi sa slavnim nogometašem, a prozvali su je 'hrvatskom Meghan Markle'.

S njom utakmicu prati Ivana Vida koja je i ovaj put, kao i na zadnjoj utakmici, zadržala ozbiljan izraz lica. Njen pomalo zabrinut izraz lica možda bi mogla objasniti činjenica da njen suprug još uvijek nije zaigrao na ovom prvenstvu.

Igor Kralj / PIXSELL 

Podsjetimo, Ivana je bivša Kraljica Hrvatske, a s Domagojem Vidom od 2012. Pred oltar su stali u lipnju 2016. godine u Umagu kada su u vezi bili četiri godine, a godinu ranije kao kruna ljubavi stigao je sinčić David.

Isprva su svoju vezu održavali na daljinu jer je Domagoj nogomet igrao za ukrajinski Dinamo Kijev, a Ivana je još studirala u Zagrebu. Ubrzo se odselila svom dragom. Bivša misica u javnosti je poznata i po tome da 'nema dlake na jeziku'.