'PRVI SNIJEG': Maja Šuput pokazala Blooma koji uživa u zimskim radostima, a onda podijelila kako uči abecedu

Pjevačica Maja Šuput na svom je Instagramu pokazala kako sin Bloom uživa u svom prvom snijegu.

Instagram

Sinoć je održana još jedna live emisija Supertalenta, a ponovno su svi najviše pisali o modnom izdanju članice žirija, Maje Šuput.

Ovoga je puta sve oduševila u bajkovitoj, ružičastoj haljini sa šljokičastim, srebrnim detaljima, dubokim dekolteom i otvorenim leđima. Maja se uz ovaj outfit odlučila za visoki i voluminozni valoviti rep i make-up koji je savršeno pristajao uz njezino 'Barbie' izdanje.

Dan nakon, na svom je Instagramu objavila video na kojem Bloom pjeva poznatu pjesmicu engleske abecede i igra se s drvenim orašarom. 'Moj jedini i pravi Supertalent ponedjeljkom', napisala je Maja u opisu.

Uz to, na svom je Storyju Maja pokazala slatkog sina kako uživa u zimskim radostima.

'Prvi snijeg', napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj je u snijegu pozirao mali Bloom noseći žutu jaknicu i kapu.

Instagram 

Inače, nedavno je pjevačica pokazala kako je Bloom reagirao kada ju je prvi put ugledao na pozornici dok je snimala novogodišnji program. 

Uz nju na pozornici i malom ekranu, na videima se vidio njezin prijatelj i dugogodišnji suradnik Marko Grubnić koji je u naručju nosio njezinog sina, preslatkog Blooma.

Mališan je zbunjeno gledao u ekran gdje je njegova mama nastupala u šljokastoj haljini i s dugačkom plavom perikom. 'Kako mama i na televiziji i na bini?', stajalo je u opisu Storyja.

Instagram 

'Ništa mu nije jasno. Nije navikao mamu gledati ovako', rekao je Marko u videu.

Više fotografija malenog Blooma pogledajte u galeriji.

Instagram Bloom Tatarinov na putovanjima