'RASTAVILI SU ME NA ATOME': Severina objavila snimku na kojoj se rasplakala, tko bi rekao da je ovo razlog

Severina je nedavno objavila novu pjesmu, a sad je pokazala kako su je djeca 'rastavila na atome'.

Matea Smolčić Senčar

'Ja sam sretna žena, zar to nije očigledno? Sreća prati hrabre...', stihovi su kojima započinje nova Severinina pjesma 'Vjerujem u Boga', objavljena ovaj tjedan.

Njezin privatni život htjela-ne htjela izložen je javnosti, a sadrži i puno patnje i tuge, no i puno sreće. Preživjela je objavu privatnih snimaka i fotografija, oduzimanje djeteta, gotovo stotinu sudskih tužbi, jedno vjenčanje i razvod. Dalmatinka, koja je prošla svo sito i rešeto koje Bog može namijeniti ženi, Severina je pokazala da je uspješna u tome da preživi brodolome. Stoput kad je slome i rastave na atome.

Matea Smolčić Senčar 

To je žena o kojoj Severina pjeva u pjesmi 'Vjerujem u Boga', a kroz koju zapravo propituje svoju vjeru te se iskreno i cinično osvrće na svoje životne pogreške.

Severina je objavila snimku na kojoj su je rasplakali članovi zbora 'Zagrepčanke i dečki', koji u pjesmi također imaju dionicu. 'Već na prvo slušanje su me rastavili na atome', napisala je Seve uz snimku koju možete pogledati ovdje.

Instagram 

Koliko je jaka veza između Severine i pjesme, interpretirao je i jedan od Severininih najbližih prijatelja. 'Baš sam pomislio kako je talent jedna od rijetkih stvari koja se ne može kupiti i koju ne možeš nikom oduzeti. S njime se rodiš, pa sanjaš i ako puno radiš, na kraju s njim i od njega živiš. Ona, diva, s patinom ranjavane žene to pjeva svom emocijom i energijom zarobljenom i zatomljenom. Malo koji glas bi mogao doprijeti tako duboko do mene da me naježi na prvo slušanje. To može samo glas koji je proživio i preživio ispisanu priču pjesme.

Instagram 

Baš zato će ovo biti vječna pjesma s poukom u kojoj će se, uvjeren sam, mnogi pronaći, jer je iskrena, istinita i introspektivna. Vjerujete u svaki otpjevani stih i suosjećate. Glas zarobljene djevojčice u ženi, a djevojčica i žena pjevaju na ivici suza, taj dojam mudro pojačava dječji zbor koji pjeva prateće vokale. Čudo! I onda, najednom, cinizam prelazi u nevjerojatnu energiju, u refren kojeg su u užitak doživljaja pretvorila tri nevjerojatna talenta (s početka priče). Ono zbog čega volimo glazbu. Trepere te dragocjene životne riječi, bol, suočavanja i priznanja, ali i spoznaje da je ljubav ipak njen život i njezina snaga.' 

Severina, Vjerujem u Boga  YouTube